דלקת במפרקים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת במפרקים
    דינה
    14/05/2008

שלום, גילי הוא 44 ,לפני כשנה התחילו כאבים במפרקי הגוף { ידיים , ברכיים, וכפות רגליים }ובכל פעם שהייתי יוצאת להליכה בפארק או כל פעולה פיזית שהייתי עושה { עבודות בית } היו מתנפחות לי כפות הרגליים. לפני כשבוע עשיתי בדיקת מיפוי עצמות והתוצאה ברך ימין מצב דלקתי , שורש כפות ידיים מצב דלקתי ארטריטי. הכאבים עצומים ודי מגבילים אותי בחיי היום יום , לאור העובדה שאני אישה די בריאה וחזקה ולא נוטלת כדורים עקב אלרגיה { אדוויל} קיבלתי מהרופא כדור בשם ארקוקסיה ,
    קראתי באינטרנט שהוא לא כל כך מומלץ ושבארצות הברית הורידו אותו מהמדפים האורטופד שלי הבאיר לי שהצטרך ללמוד לחיות עם הדלקת כל חיי. האם יש עוד דרכי טיפול נוספים כדי לשפר את חיי היום יום ? תודה על תשובתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת במפרקים

הוספת תגובה

• כאבי מפרקים מפושטים

ד''ר חגי אמיר
    16/05/2008

דינה יקירתי,
    כמדומני את סובלת מתהליך דלקתי כלשהו במספר מפרקים בגופך.
    במיקרה זה הייתי ממליץ לך לפנות לרופא ראומטולוג בקופ"ח שיבדוק האם יש לך בעיה כללית בגוף הגורמת לדלקות במפרקים מרובים.
    מאחל לך הצלחה ופיתרון מהיר וטוב לכאבייך.
    דר' אח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו