שבירת עצם המסרק ה5

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שבירת עצם המסרק ה5
    יעל
    03/01/2018

שלום רב,
    אני שברתי את את העצם המסרק ה5 לפני 7 שבועות. בתחילת השבר הלכתי שבועיים בלי שום דבר כי לא ידעתי שיש לי שבר. ורק לאחר 10 ימים עשיתי צילום והרופא אמר לי שיש לי שבר אלכסוני עם תזוזה קלה . השבר נמצא קרוב יותר לעצם למעלה. ( קרוב לזרת). הלכתי שבוע וחצי עם גבס, ולאחר מכן הרופא איפשר לי ללכת עם מגף דריכה AIRCAST שדורך רק על העקב. כשאני מורידה את המגף דריכה, אני מזיזה את הרגל בתנועות סיבוביות. בעיקרון לא רואים בצילומים תזוזה משמעותית. אני משתדלת לא ללכת הרבה עם הנעל, ואני לא עושה ספורט. לפעמים העצם שלי ל כואבת ולפעמיים הכאב חוזר קצת.
    רציתי לדעת אם אני פועלת בצורה נכונה? אם אני מפריעה לעצם להתאחות?
    רציתי לדעת אם אני צריכה לעשות ניתוח?
    וכמה זמן בדרך כלל לוקח לעצם הזאת להתאחות?
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שבירת עצם המסרק ה5

הוספת תגובה

• שבירת עצם המסרק ה5

יעל
    03/01/2018

שלום רב,
    אני שברתי את את העצם המסרק ה5 לפני 7 שבועות. בתחילת השבר הלכתי שבועיים בלי שום דבר כי לא ידעתי שיש לי שבר. ורק לאחר 10 ימים עשיתי צילום והרופא אמר לי שיש לי שבר אלכסוני עם תזוזה קלה . השבר נמצא קרוב יותר לעצם למעלה. ( קרוב לזרת). הלכתי שבוע וחצי עם גבס, ולאחר מכן הרופא איפשר לי ללכת עם מגף דריכה AIRCAST שדורך רק על העקב. כשאני מורידה את המגף דריכה, אני מזיזה את הרגל בתנועות סיבוביות. בעיקרון לא רואים בצילומים תזוזה משמעותית. אני משתדלת לא ללכת הרבה עם הנעל, ואני לא עושה ספורט. לפעמים העצם שלי ל כואבת ולפעמיים הכאב חוזר קצת.
    רציתי לדעת אם אני פועלת בצורה נכונה? אם אני מפריעה לעצם להתאחות?
    רציתי לדעת אם אני צריכה לעשות ניתוח?
    וכמה זמן בדרך כלל לוקח לעצם הזאת להתאחות?
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו