כאבים קריטיים מה עושים?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים קריטיים מה עושים?
    דודו 778
    29/05/2008

לפני שנתיים התגלו אצלי 2 בלטים בL5 S1 וL4 בגב היו לי כאבים ב 2 הרגליים, הקרנות לא יכולתי לעשות כלום. עקב כך השתחררתי מהצבא ועברתי טיפולי מתיחה אצל ד"ר גרובר דרך הקופה.את אפקט הטיפול הרגשתי רק לאחר 3 חודשי פיזיותרפיה בקופה. הטיפול סייע ו חזרתי לתפקד 70 % לא היה לי כל כך בעיה להרים קצת, אני לא מדבר על משקולות אלא סתם דברים ביום יום. לאחר שעברו הכאבים לא היה לי כאבים שקשורים להקרנות או לחולשה בגפיים במשך שנה, אלא רק גב תפוס מידי פעם, מה שלא כל כך הפריע יותר לציין שגם לא לקחת כדורים באותה תקופה. לאחר שנה עשיתי כפיפות בטן ורב הכאבים חזרו, אמנם אין הקרנות לרגליים אבל הרגליים נתפסות לי, הגב נתפס לי ועקב כך הפסקתי לעבוד. הלכתי לרופא וספרתי לו את הסיפור הוא שלח אותי לעשות מיפוי עצם ואלא התוצאות מהביוטופ: בבדיקה הסטטית המאוחרת כולל בדיקת SPECT מכוון לפרקי ירכיים, לאגן ולע"ש: קיימות קליטות מעט מוגברות ב LT SIR , ב LT ILIAC CREST , שנראות בבדיקת SPECT בלבד.

שאר השלד תקין.

סיכום:
    הקליטה ב LT SIR -שינויים ארטריטיים?
    הקליטה באיליום משמאל- AVULSION INJURY ?
    מציעים להשוות לצילומים מכוונים לכל האתרים שהוזכרו.

הממצא המחייב הוא זה המאושר בחתימת רופא.

לאחר מכן נשלחתי לעשות צילום מכוון לאגן והתוצאה שכתב המומחה : "אין עדות לנגע גרמי"

יותר לציין שהרופא סירב לשלוח אותי ל .C.T בטענה שזה קרינה וכבר ממומחה גב יגיד לי מה לעשות.
    בנתיים אני סובל יש לי קליקים בפרקי האגן, בירכיים ורגליים וגב תפוסים. קושי בתיפקוד מה עושים?
    האם מיפוי העצמות מספק ומה הוא אומר בכלל? תודה רבה דודו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים קריטיים מה עושים?

הוספת תגובה

• מה עושים

ד''ר שמואל לובושיץ
    30/05/2008

לדודו 778 שלום
    בדיקת מיפוי שלד היא בדיקה מאד רגישה ומאד בלתי ספציפית כך שלא ניתן להעמיד כל אבחנה רק על סמך בדיקה זו....ממליץ לפנות למומחה בתחום האורתופדיה שעיקר עיסוקו הוא עמוד השדרה ולקבל חוות דעת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו