מעקב המצב לאחר ניתוח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעקב המצב לאחר ניתוח
    טלי
    04/10/2018

ום אשמח לדעת את מצבי ברגל
    מודגם פגם שטוח באספקט התיכון של הקונדיל הפורמלי הלטרלי בקוטר 2 מ"מ במישור הצדדי פנימי אשר הצטצם משמעותית בממדיו בהשוואה לבדיקת MRI הקודמת.
    מודגמים סדקים בסחוס המכסה את האספקט התיכון של הקונדיל הפורמלי המדיאלי בקוטר 7 מ"מ במישור הקורנלי (חתך 18 סדרה 601) ובקוטר 6 מ"מ בציר הסגיטלי (חתך 21סדרה 401) אשר התרחב בממדיו בהשוואה לבדיקת הMRI הקודמת ללא עדות לבצקת לשדית סוב- כונדרלית בסמוך הרצועות הצולבות והרצועות הקולטרליות הודגמו תקינים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעקב המצב לאחר ניתוח

הוספת תגובה

• מעקב לאחר ניתוח

ד``ר מוחמד כתאנה
    07/10/2018

אין לי מספיק מידע
    יש לדעת איזה ניתוח ולאיזה מטרה בוצע
    יש לדעת לאיזה מטרה בוצע ה MRI
    בברכה ,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעקב לאחר ניתוח במשך

טלי
    08/10/2018

מצ"ב פיענוח ה MRI

3/2016 עברתי ניתוח בברך נקרע לי המינסקוס וחתך לי קטע מהסחוס וניקה לי את השומן. היום יש לי מגבלות לא יכולה לעלות מדרגות הרגל מתנפחת כאבים חזקים לא יכולה לעמוד על הרגל הרבה זמן . יורת גרוע מלפני הניתוח. גם רגישות בברך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום

ד``ר מוחמד כתאנה
    10/10/2018

שלום,
    עכשיו קצת יותר ברור.
    ייתכן והשחיקה בברך גורמת לכאבים
    ייתכן וחלק מהשרירים חלשים וזה הגורם לכאב.
    את צריכה להיבדק כדי להחליט ממה נובע הכאב.
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו