כתף קפואה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כתף קפואה
    אורה
    08/06/2007

לפני 9 חדשים מעדתי במדרגות והחזקתי במקה בצורה שכל הגוף נתלה ביד הימנית.היו לי כאבים חזקים ולא יכולתי להזיז את היד. אצל האורטופד עשו לי צילום ולא מצאו שבר וגם US היה בסדר. קבלתי כדורים נגד דלקת וטיפול פיזיוטרפי : אולטרסאונד בכתף ובזרוע. אחרי 3 חד' האורטופד חשד מכתף קפואה ונשלחתי למומחה. ממצאים: הגבלה גלובלית בתנועות מפרק גלנוהומלי. נוקשות ניכרת לטרנסלציה מתאימה לadhesive capsulitis טווחי תנועה: הרמה 100 מעלות, סיבוב חיצוני 30 מעלות סיבוב פנימי L5 . הציע לי ביקור במרפאת כאב ו לקבל זריקות. האורטופד מומחה אמר שרק בעוד 9 חד' זה יעבור. האם צריכה לחכות כל כך הרבה זמן? האם יש טיפול אחר? האם כדאי לפנות למומחה אחר? אני צריכה לטוס במאוד קשה לי לשבת עם היד מכופפת זאת טיסה של מעל 12 שעות.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כתף קפואה

הוספת תגובה

• כתף קפואה

ד''ר יבגני שויחטמן
    10/06/2007

כתף קפואה FROZEN SHOULDER OR ADHEZIVE CAPSULITIS מצב לאחר חבלה הגורם לכאבים והגבלה בתנועות כתף
    אפשרויות טיפול-פיזיותרפיה , תרופות -מניפולציה בהרדמה ( ניסיון שחרור כתף בהרדמה כללית)
    במצבים מיוחדים ניתן לבצע ניתוח ארטרוסקופיה

במידה שאל מטפלים כירורגית מחלה בד"כ חולפת או משתפרת תוך 9-12 חודים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו