כאבים בשוק רגל שמאל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בשוק רגל שמאל
    חוה
    01/06/2008

שלום רב. אני כבת 53. לפני שנתיים כשהתכופפתי עם הברכיים ומייד התיישרתי- היו לי כאבי תופת וברך נעולה. בבדיקת מיפוי עצמות ראו שחיקת סחוס דו ברכית. הברך התנפחה וכאבה תופת, עשו לי ארתוסקופיה וראו שקרעתי את המיניסקוס, טופלתי והכל עבר. לאחרונה, ברך ושוק שמאל כואבים לי כבר חודשים. בעיקר אחרי ישיבה על הכיסא ואחרי שכיבה במיטה, כשאני קמה על הרגליים רגל שמאל מאד כואבת לי מהשוק עד הקרסול, וכואב שני אפילו דורכת על הרגל. אחרי מספר שניות של הליכה זה עובר. היפנו אותי לכירורג כלי דם- אמר שמבחינתו תקין וזה שייך לרופא אורטופד וציין בבדיקה: "ברך שמאל בואלגוס". מה זאת אומרת? מה הטיפול , מדוע אי אפשר לדרוך על הרגל ומייד ללכת אחרי מנוחה?. הרופא ציין שראה כלפי חוץ שהברך עקומה. אתה מוכן לעשות קצת סדר אצלי ולומר לי מה יש לי? רב תודות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בשוק רגל שמאל

הוספת תגובה

• מדוע פסחו על שאלתי ואין מענה.????

חוה
    03/06/2008

מדוע לא קיבלתי מענה. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוק שמאל

ד''ר שמואל לובושיץ
    06/06/2008

לחוה שלום
    אשמח לעשות סדר בדברים אולם מפאת חסר נתונים נבצר ממני מלהחכים אותך....לפיכך, רצויה בדיקה גופנית + צילומי רנטגן ייחודיים,+ בדיקות עזר נוספות במידת הצורך. ממליץ לך לפנות פעם נוספת למומחה בתחום האורתופדיה ע"מ שיבצע בירור מקיף ומעמיק של בעייתך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו