מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים ברגל ימין מאחורהקארין05/02/2019
לפני שבוע בערך קמתי בוקר אחד עם כאבים מאחוריי רגל ימין לכיוון השוק שמתי תרסיס פרקיסנדול באותו יום וזה הקל לי על הכאבים יום חמישי עדיין היום כאבים שהלכו וחלפו אבל לצערי הרב הלכתי בלילה לאיזה מקום מאוחר בלילה וביום חמישי חטפתי כאבים מאחורי הרגל שהקרינו לי לכיוון הרגל למעלה ולמטה לכיוון השוק אני ממשיכה לשים תרסיס פרקיסנדול לוקחת אקמול לפי הכאבים אני עם הכאבים האלה מיום שישי האחרון אני הולכת רק בהליכה יש לי פחות כאבים רציתי להוסיף שלפני שלוש שנים התגלה לי בלט בקע דיסק בגב התחתון עברתי טיפולי פיזיותרפיה בגלל הבעיה שהייתה לי הטיפולים האלה החזירו לי את האפשרות לחזור לתפקד ולעמוד על הרגליים אני לא יודעת מה לעשות או שזה כואב או שזה נרגע אני רוצה שזה יעבור כבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים לאורך רגל ימין
ד``ר אייל הלר13/02/2019היי קארין
הכאבים המתוארים יתכן וקורנים מעומד השדרה
אך קיימת אבחנה מבדלת למצב זה
ממליץ בחום על בדיקת רופא משפחה
ובהתאם להמלצתו גם של אורתופד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבים בירך וברך שמאל
בן 32 סובל מכאבי גב קשים כ7 שנים
כאבים בזרת בכף רגל ימין
כאבי גב-נגע ליטי- צד שמאל למטה
אוסטופורסיס- כאבים בעצמות ללא שברים
פענוח כאבים בעצם הזנב - בדיקת MRI
כאבי גב תחתון חוזרים ונשנים עם הקרנה לרגל ימין
בדיקת מיפוי עצמות וכאבים בעמוד שדרה
בוהן כף הרגל רדומה אצל חייל בטירונות
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?