מה לעשות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה לעשות?
    דניאל
    07/07/2008

יש לי קצת כאבים בחלק העליון ביותר והלטרלי של הירך, שהתחלתי להרגיש ממש פתאום. החלטתי לרוץ כי אני רץ כשלוש פעמים בשבוע ועושה תרגילי רגליים במכון לארבע ראשי וההמסטרינג והאמת שזה לא ממש הפריע לי בריצה. העניין שכבר עבר שבוע ואני עדיין מרגיש את זה כל הזמן ממש טיפה בהליכה. זה לא מחמיר אבל גם לא נעלם. זה מרגיש לי כאילו שנפלתי וקיבלתי מכה קטנה באיזור, אבל זה לא קרה. מה זה יכול להיות? אולי דלקת? ומה כדאי לעשות מבחינת הריצה והמכון שבינתיים הפסקתי לגמרי? אני חייב לחכות עד שזה יעבור לגמרי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה לעשות?

הוספת תגובה

• כאבי ירך

ד''ר יונה יניב
    08/07/2008

חסרים מספר נתונים כמו שינה בלילה, רגישות מקומית ללחץ אבל כעקרון - נשמע כמו דלקת אבל כדאי להבדק ע"י אורתופד ולאשר אבחנה ואולי גם טיפול
    דר' יניב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

דניאל
    08/07/2008

אין לי שום בעיה בשינה ואני ישן טוב ואין שום רגישות מקומית ללחץ, זה פוסל את הדלקת? ועד שאני הולך לאורתופד, האם אני חייב להפסיק פעילות לגמרי, כי מה שהכי מעניין אותי לדעת זה במידה וזו דלקת קלה כמה זמן בערך לוקח לדבר כזה לעבור שבוע? או שזה עניין של משהו כמו חודש?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

ד''ר יונה יניב
    09/07/2008

אם במהלך פעילות גופנית יש כאב או שהוא מתגבר אני ממליצה להפסיק עד שתגיע לרופא. משך הדלקת תלוי בסוג ובמיקום וכמובן בטיפול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו