המזגן כגורם אפשרי לכאבי שרירים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המזגן כגורם אפשרי לכאבי שרירים
    אורלי
    13/07/2008

אני בת 33, ובדרך כלל במצב בריאותי טוב. בשלושת השבועות האחרונים אני סובלת מכאבים ברגליים באיזור מעלה הירך, ובחלק העליון של האגן. לא תמיד, אלא בעיקר כאשר אני קמה מישיבה לעמידה, ובזמן שאני הולכת ועולה במדריגות. כנראה, בזמן שאני מפעילה את השרירים באיזורים אילו. ההשערה שלי הייתה שהגורם הוא המזגן, שפועל במהלך שנת הלילה. מדי פעם אני חשה גם את הצוואר תפוס, ושריריי אחת הכתפיים גם הם כאבו בעת פעולות פשוטות עד לא מזמן. אני יכולה לתאר לעצמי שלכל אילו מקור משותף. האם הגיוני שמדובר במזגן (לא ארעה נפילה או חבלה), ומה אפשר לעשות, גם לאור הקושי לישון ללא מזגן? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מזגן וכאבי גב

ד''ר חגי אמיר
    14/07/2008

כן החלט קור ממושך על אזור מסויים או רוח ממושכת על אזור מסויים יכולים לגרום להתכווצויות שרירים וכאבי גב וצואר.
    מה לעשות? לנסות להוריד את עוצמת האיורור של המזגן ואף להעלות טיפה את הטמפרטורה בעת השינה. בעת פעילות אנו זקוקים לטמפרטורה נמוכה יותר מאשר בעת שינה בה הגוף נייח והשרירים אינם בתנועה. ולכן לשינה ניתן לכוון את הטרמוסטט שתים שלש מעלות מעל לטמפרטורה הנוחה של פעילות ביום.(זה גם יותר חסכוני)
    מקווה שתרגישי בנוח וגם תישני טוב.
    דר' אח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו