כאבים ברגל ימין בשל נהיגה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים ברגל ימין בשל נהיגה
    עופר
    23/07/2008

אני בן 30, סובל כבר למעלה מ-3 שנים מכאבים באיזור הקרסול של רגל ימין. הכאבים בעיקר מורגשים כאשר אני נוהג (נגרמים מלחיצה על דוושת הגז), ולדעתי גם התחילו בשל נסיעות יומיות למרחקים ארוכים. הייתי אצל אורתופד והוא אמר לי שמדובר ב-muscle hernia, וליתר דיוק: RT Lateral Peroneal muscle hernia אציין גם שעשו לי צילומים באזור ולא התגלו ממצאים. האורתופד המליץ על שני טיפולים אפשריים: 1. ניתוח שבו מחזירים את השריר למקום או משהו כזה. 2. טיפול באמצעות כאב - הוא הסביר שלמעשה מעבר לכאב עצמו לא נגרם כל נזק, ומה שצריך לעשות זה דווקא להשתמש בשריר כמה שיותר (דבר שנמנעתי ממנו בשל הכאבים...). שאלותיי לכם הם: 1. לגבי הניתוח - במה זה כרוך והאם מומלץ לעבור אותו? 2. האם אכן כדאי ומומלץ למרות הכאב לבצע פעילות כרגיל (היום לדוגמא אני משתדל להימנע מלנהוג בנסיעות ארוכות). 3. האם יש טיפולים נוספים אפשריים? (לדוגמא הוא אמר שזריקת קורטיזון לא מומלצת כי אמנם תגרום להקלה בכאב אך לא תעזור ואף תזיק בטווח הארוך) תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים ברגל ימין בשל נהיגה

הוספת תגובה

• אשמח לתגובה על השאלה

עופר
    04/08/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח.

ד''ר יחזקאל טיטיון
    04/08/2008

עופר שלום.

מתאורך לא ניתן ללמוד מה האבחנה המדוייקת ולכן לא ניתן להתייחס לעניין ספציפית ולהסביר לך את הניתוח המדוייק או סוגי טיפולים אחרים שניתנים לביצוע.

בברכה - דר' טיטיון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו