כאבים באיזור השבר לאחר נפילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים באיזור השבר לאחר נפילה
    יחיאל
    10/10/2008

אני בן 41 והצלחתי לשבור את רגלי השמאלית (שבר של שליש הדיסטלי של דיאפיזה הפיבולה ללא תזוזה משמעותית). המקום גובס למשך שישה שבועות. השבירה היתה לפני 10 ימים. ביום שלישי האחרון החלקתי במקלחת, ואז חשתי כשעה כאבים וזעזוע במקום השבר, שפסקו במנוחה. כיום אני עדין לא הולך על הרגל השבורה (אני אמור להתחיל לעשות כן ביום ראשון), אולם לאחר ישיבה ממושכת והורדת הרגל למטה אני מרגיש כאב במקום השבר. כמו כן קשה לי מאוד למתוח את הרגל. כיום אני מסוגל לעמוד רק כאשר הרגל הפצועה נמצאת על שרפרף מוגבה. אני גם סובל מאוד מכאבי שרירים ובעיקר מהשריר האחורי של הרגל השמאלית. שאלותי הם: א. האם אני צריך לעבור צילום נוסף בעקבות ההחלקה במקלחת (הכאבים הם רק לאחר פעילות עם הרגל) ב. האם ניתן לצלם מעל גבי גבס קל פלסטי. ג. כיצד אני יכול לטפל בשרירים הכואבים. ד. מה עושים שהרגל מסרבת להמתח? תודה מראש על הנכונות לענות יחיאל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאב ברגל.

ד''ר רון ארבל
    11/10/2008

בהחלט יש מקום לבצוע צילום של הרגל (יכול להעשות בגבס).
    באשר לכאבי השריר יתכן ומדובר בקריש דם בורידי השוק דבר זה דורש אבחון וטיפול מידיים. עליך ךפנות לרופא המטפל או לחדר מיון באופן דחוף.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

יחיאל
    11/10/2008

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו