כאבים בשורשי כפות הידיים.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בשורשי כפות הידיים.
    אור
    12/10/2008

בר מעל לשנה שאני סובל מכאבים בשורש כף יד שמאל, לפני שנה ביצעתי מיפוי עצמות שיצא תקין, נרשמו לי סדים ואורטופדיה, כמובן שזה לא עזר, הפסקתי אף להתאמן בחדר כושר, כעבר שנה ועדיין הכאבים קיימים, לפני כפחות מחודש ביצעתי בדיקת רנטגן, בדיקות דם ובדיקת US וכולן יצאו ללא שום ממצאים, ועדיין יש לי כאבים בכף יד שמאל כשאני עושה מאמץ הכי קטן או מכופף את היד, אין שום ממצאים למשהו דלקתי וכו'. יצאה לי ביד שמאל ציסטה בגב כף היד(לטענת האורתופד) בדיקות מעבדה - ANA חיובי, FF שלילי. את הבדיקות הנ"ל עשה מומחה לכף יד, בנוסף הוא ביקש מקופ"ח אישור לMRI אך הוא לא קיבל. מה אני יכול לעשות? אני סובל מכאבים בשתי כפות הידיים, ורוצה לחזור ולהתאמן? שחיה יכולה לעזור? מה תוכלו להמליץ לי? תודה רבה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בשורשי כפות הידיים.

הוספת תגובה

• שרש כף יד

ד''ר יונה יניב
    15/10/2008

אם נבדקת ע"י כיר' של היד הרי שהתהליך נכון. לגבי הMRI יש כנראה צורך בהבהרה חד משמעית מדוע יש צורך בMRI. האם כיר' היד המליץ על ארתרוסקופיה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו