בעיה בברכים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה בברכים
    רותם
    17/10/2008

שלום אני חייל בן 21 הסובל מכאבי ברכיים. ביצעתי ct סיבבי לבדיקת זווית הרוטציה אשר בה נאמר לי שקיימת זוית רוטציה פנימית בקונדיל הפורמלי באחת הרגלים. בצבא נאמר לי שזה אומר שהעצמות של הברך לא יושבות אחת על השניה כמו שצריך. ברצוני לדעת מה ניתן לעשות חוץ מפיזוטרפיה ע"מ לטפל בברך? והאם זה שאני מבצע פעילות גופנית כגון ריצות פוגעת לי בברך?ואם כן אם ניתן לעשות משהו אחר עקב כך שהכושר מהווה נתח מהותי בחיי. תודה מראש,רותם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה בברכים

הוספת תגובה

• כאבי ברכיים.

ד''ר רון ארבל
    18/10/2008

אם אמנם בעיתך נובעת מרוטציה פנימית מוגברת של הירך הרי מלבד נסיון טיפולי בפזיוטרפיה ניתן לטפל בניתוח שיחזיר את הרוטציה הפתלוגית לתקינותה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר ארבל

רותם
    19/10/2008

תודה על התשובה. ברצוני לדעת איזה סוג של פעילות גופנית כן מותרת לי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פעילות גופנית מותרת

רון ארבל
    21/10/2008

שלום רותם בעיקרון מותרת לך כל פעילות גופנית שאיננה גורמת לך לכאב. פעולות הקשורות בעומס ניכר על מפרקי הפיקה הן עלית וירידת מדרגות, ירידה לכריעה ועליה ממנה וכיו"ב. עדיף שהפעיליות שלך יהיו כאלו שאינן מעמיסות על מפרקי הפיקה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו