כאבי גב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי גב
    גלי
    19/10/2008

שלום! ידיד שלי, בן 28 סובל כבר יותר מחודש מכאבי גב שמקרינים לשוק ולצריבה בעור הירך ברגל השניה. הוא הלך לרופא מומחה, אך הרופא לא הצליח לאבחן את הבעיה או למצוא טיפול מתאים חוץ ממשככי כאבים. הוא מעולם לא סבל מכאבי גב קודם לכן. הוא טוען שהוא צריך בדיקת MRI שלא רוצים לתת לו אם אין לו פגיעה נוירולוגית. אשמח לשמוע עצה או חוות דעת בנוגע למה כדאי לעשות עכשיו. גלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי גב

הוספת תגובה

• כאבי גב

ד''ר חגי אמיר
    28/10/2008

גלי שלום.
    מספיק קשה לענות על בעיות של אנשים שמנסים להעביר את צרותיהם בכתב בקיצור בפורם. את מנסה להעביר את בעיותיו של ידידך. זה כבר כמעט בלתי ניתן. בדיקה פיזיקלית מדוקדקת תישאול שלו על ידי רופא מומחה כנראה יוכלו להביא לאבחנה.
    אם לא יש לפנות לרופא אחר.
    בהצלחה
    דר' אח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים בגב-עצה

אילנה
    29/10/2008

אני בת 29 כ10 חודשים לאחר ניתוח גב בעקבות פריצת דיסק גדולה מאד בחוליות L4-L5. חודשיים לאחר הניתוח הייתה לי שוב פריצת דיסק במקום הניתוח. הייתי מבצעת פיזיוטרפיה אחת לשבועיים ופעמיים בשבוע שוחה ועוד פעמיים פילטיס אך עדיין הייתי חיה ברמה יומית בכאבים ונ-מ-א-ס לי!!! עד שידיד טוב שלי המליץ לי על מזרן אורטופדי בריאותי והסכים להלוות לי אותו לתקופה של חודשיים ואני חייבת לציין שהשיפור היה מדהים לא האמנתי כמה המזרון חשוב ומועיל לבעיות הגב לפי מה שהבנתי המזרן הזה בנוי כך שהוא עונה על כל צורך של כל חלק הכי קטן בגוף הוא עשוי מחומר שנקרא ויתלטי ופשוט לא להאמין איך שזה עזר לי אם תירצה אני אשמח להלוות לך את המזרן כדי שתבין כמה זה מדהים בהתחלה הייתי פסימית ולא נראה לי הגיוני שמזרן יעזור אחרי כל כך הרבה נסיונות לפיתרון אבל אחרי שניסיתי הבנתי שמצאתי את הפיתרון - צריך לנסות כדי להבין בברכה אילנה [email protected]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו