בן 60 - כאבי בירכיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן 60 - כאבי בירכיים
    טל-מור שמואל
    01/11/2008

בשנתיים האחרונות אני סובל מכאבי בירכיים לאורך כל הזמן. נאמר לי שזו בעיה של ניוון הסחוסים. מצאתי פרסום של חברה בשם "מדטק" ולאחר שיחה איתם נשלחה לי חוברת המספרת לי כי ע"י טיפול "ברזוננס מגנטי" שנקרא MBST (תהודה מגנטית טיפולית, שזו התפתחות של מכשיר ההדמיה M.R.I.. הטיפול באמצעים הנ"ל גורמים לבניית רקמה סחוסית חדשה וחלה הקלה משמעותית בסימפטומים. הטיפול עולה כ- 6,000 ש"ח ( 9 טיפולים יומיומיים ברציפות). שאלתי: האם הטיפול באמת נכון? האם זה עוזר לחולה? או למוכר הטיפול!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן 60 - כאבי בירכיים

הוספת תגובה

• רזוננס מגנטי לכאבים אוסטאוארטרוטיים

ד''ר חגי אמיר
    04/11/2008

מור שמואל שלום.
    שאלה מצויינת, אולם לדאבוני הרב התשובה לא כל כך.
    יש מספר אמצעים שיכולים לסייע נגד כאבים במצבים של שינויים ניווניים בברכיים. כל האמצעים נימצאו עוזרים במידת מה לאחוז מסויים באוכלוסיה ולאחוז אחר - לא.
    הטכנולוגיות כוללות שדות חשמליים מגנטיים אולטראסאונד, מנורות חום אנרגיה,
    קיימים תכשירים רבים ומגוונים שחלקם מסייעים.
    למרות הכל עדיין אין תשובה טובה וחד משמעית שעוזרת לאחוז נכבד באוכלוסיה בצורה שיטטית. האם לך המכשיר הספציפי הזה יעזור? - אולי?!
    האם כדאי לזרוק על כך 6000 ש"ח, אם כיסך כבד מידי, ואין לך צורך בסכום זה לדבר מה יותר חשוב, - תשקיע במכשיר ומי יודע, לך אי"ה זה יעזור.

בכל מיקרה לבנות סכוס חדש עדיין אין טכנולוגיה שיודעת לעשות.
    מי שימציא זאת יקבל פרס נובל.
    בהצלחה,
    דר' אח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו