מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מיפוי עצם בעקבות ממצא ברנטגןעודד פרידר10/11/2008
שלום רב! אני בן 17וחצי ולאחר מספר שבועות של כאבים בברך אורתופד שלח אותי לצילום רנטגן, בצילום נראה ממצא שבעקבותיו הרופא החליט לשלוח לבדיקת מיפוי עצם. לפי דבריו "זה כנראה שום דבר" אבל בשביל ליהיות בטוח הוא החליט על הבדיקה. בגלל שהבדיקה מורכבת וארוכה וכוללת החדרה של חומר רדיואקטיבי לגוף הייתי מעוניין לקבל דעה שנייה בקשר לממצא הרנטגן, האם הוא באמת דורש בדיקת מיפוי עצם. האם ניתן לשלוח את הקובץ של תוצאת הרנטגן לפורום?או שיש אפשרות לקבל את המייל של הרופא המייעץ בפורום ולשלוח את הקובץ ישירות אליו. תודה מראש, עודד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקפצה-
עודד פרידר11/11/2008הנושא הדרדר למטה אז אני מעלה אותו...תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיפוי
ד''ר יונה יניב12/11/2008מאחר ובאמת לא כתבת מה היה הממצא בצילומי הרנטגן קשה לתת תשובה. באופן כללי - לפעמים כאבי ברך בגילך נובעים מבעיה סחוסית שלא! רואים ברנטגן ואז לפעמים עושים מיפו. דבר נוסף - יש ממצאים גרמיים(בעצם) גם שאפינים לגילך והרופא כנראה רצה לודא בטוח שאכן זה המצב. אבל כאמור, לא ניתן לתת תשובה ברורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההממצא
עודד פרידר12/11/2008תודה! הממצא היה שינוי סקלרטי בשליש התחתון של הירך, יש לציים שהכאבים אינם חזקים ואיני מרגיש אותם בזמן מאמץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיפוי
ד''ר יונה יניב13/11/2008שוב, המידע לא מספק, יש צורך בהגדרת גבולות, אופי הסקלרוזציה והגודל שלה יחסית לעצם... בקיצור - צריך להסתכל על הצילום...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההצילום נמצא אצלי
עודד פרידר13/11/2008האם אני יכול לשלוח לך את הצילום? תודה
ד''ר יונה יניב16/11/2008ואולי כדאי להיות במעקב רופא, כי אולי צריך בדיקות נוספות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבים בירך וברך שמאל
בן 32 סובל מכאבי גב קשים כ7 שנים
כאבים בזרת בכף רגל ימין
כאבי גב-נגע ליטי- צד שמאל למטה
אוסטופורסיס- כאבים בעצמות ללא שברים
פענוח כאבים בעצם הזנב - בדיקת MRI
כאבי גב תחתון חוזרים ונשנים עם הקרנה לרגל ימין
בדיקת מיפוי עצמות וכאבים בעמוד שדרה
בוהן כף הרגל רדומה אצל חייל בטירונות
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?