כאבים בשורש כף היד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בשורש כף היד
    נעמה
    18/12/2008

לפני כשלוש שנים החלו אצלי כאבים בשורש כף היד בעת שימוש בעכבר (בעיקר בכיפוף כף היד כלפי מעלה), בשנה האחרונה הכאבים התחזקו ואף הופיעו בפעולות יומיומיות שונות. לפעמים הכאב מתפשט לעבר הזרוע או האגודל. אין נפיחות ואין כאב כשלוחצים על נקודות שונות ביד. בהמלצת אורתופדים אני משתמשת ב"wrist brace" וניסיתי גם משחה "פלדן ג'ל". זה לא עזר, הכאבים ממשיכים ואני לא יכולה לעבוד... וגם ביד השנייה מתחילים להופיע כאבים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בשורש כף היד

הוספת תגובה

• כאבים בשורש כף היד

ד''ר יונה יניב
    19/12/2008

נראה לי שאת זקוקה לבדיקת כיר' של יד ולא אורתופד רגיל. סביר להניח שאת לא עובדת נכון וייתכן שיש צורך בהפניה למרפאות בעיסוק שיבדקו את סביבת העבודה שלך וידריכו אותך לעבודה נכונה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להרוג את העכבר

דן
    20/12/2008

אם ניתן נסי לעבוד דרך קיצורי המקלדת במקום עם העכבר. יותר מהיר ויעיל פי כמה. כאשר את קוראת מהמסך, עיזבי את העכבר והיפכי את היד כשפניה לתקרה. לרוב נוטים האנשים להמשיך לאחוז אותו בחוזקה גם כשאינם משתמשים בו, דבר שלא נותן מנוח לשרירים - סיבה מצויינת לכאבים ישנם עכברים שרוטטים לאחר כדקה שאין תנועה ע"מ להזכיר לך להניח להם. וכמובן גם מומחה כף יד. דן פיזיו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו