כאבים באזור הכתף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים באזור הכתף
    חמוטל
    25/12/2008

שלום רב, מספר ימים לאחר שיעור פלדנקייז, החלו כאבים בזמן תנועה באזור הכתף. לאחר שהכאבים לא חלפו, פניתי לאורטופד, שנתן לי סלקוקס 200 כדור אחד פעמים ביום למשך 10 ימים, כמו כן הפנה אותי לצילום ולאולטרסאונד. שאלותי הן: האם אין דרך טבעית לטפל בבעיה? ואם אין ברירה האם המינון אינו גבוהה מידי, אני יודעת שכדורים מסוג זה עלולים לגרום לבעיות בקיבה. האם ניתן לוותר על הצילומים היות ואני מעדיפה לצמצם בחשיפה לקרינה? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים באזור הכתף

הוספת תגובה

• רפואה טבעית ? הכל תלוי במידת הסבל

דן
    26/12/2008

כיום באורטופדיה מה שקיבלת היא "הרפואה הטבעית" שהאורתופדים נותנים. א. חייבים לשלול נזקים שנגרמו לכתף ע"י אמצעי ההדמיה ב. להקל על סבלך באמצעות תרופות וטיפולי פיזיותרפיה (שהם החלק הפחות חודרני) מצד שני אם את לא ממש סובלת ומחפשת רפואה טבעית לחלוטין ואינך מאמינה שגרמת נזק רציני חפשי במדור של הרפואה המשלימה. דן פיזיו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים בכתף

ד''ר חגי אמיר
    30/12/2008

שלום חמוטל.
    סלקוקס במינון הזה אינו מינון גבוה, זהו המינון המומלץ. אולם יש להקפיד לקחת התרופה אחרי אוכל. ואם מופיעים תחושת אי נוחות או כאב ברום הבטן יש להפסיק התרופה.
    כנראה בעת השיעור עשית נזק כלשהו לכקופסית הכתף . הטיפול הוא קודם להוריד במעט את התגובה הדלקתית ובדרך כלל המצב ישתפר תוך מספר ימים. וניתן יהיה לתזור לפעילות.
    בדיקת אולטסאונד מבוססת על גלי קול . אין בבדיקה זו קרינה. לכן איננה מסוכנת כלל.
    ניתן לבצע את הבדיקה כדי לראות מה הנזק שקרה בכתף. זה יעזור לכוון את הטיפול.
    בהצלחה
    דר' אח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו