ברכיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ברכיים
    קובי וינברג
    28/12/2008

שלום, לפני כשנה ושמונה חודשים התגייסתי לצה"ל, לשירות קרבי. מאז תחילת הטירונית היו לי כאבים בברך שמאל, שמקרינים עד לקרסול, שהופיעו תוך כדי ובעיקר אחרי מאמץ. לא זכורה לי מכה שבעקבותיה נוצרו הכאבים. כמו"כ גם היו לי כאבים חזקים בלילות. הורדת עומס הפעילות הורידה את הכאבים, אבל כאשר חזרתי לפעילות הכאבים חזרו. בחמישה חודשים האחרונים אני כמעט ולא עושה פעילות, אבל עדיין הכאב קיים, והוא מגביל לי את התנועה. עשיתי בדיקת EMG ובבדיקה ראו שיש לי רגישות יתר בעצבים בברך שמאל. בבדיקת CT כתבו: "מודגם עיבוי של גיד הפיקה הדיסטלי עם גופיף גרמי מנותק בקצהו בקוטר 5 מ"מ." מה משמעות הדבר? איך אפשר לטפל בו? תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ברכיים

הוספת תגובה

• ברכיים

ד''ר רון ארבל
    28/12/2008

שלום.
    הכאב בברך הקורן לקרסול יש לברר מקורו ואיננו בהכרח מהגופיף הגרמי שנמצא בבדיקת ה- CT של הברך. הממצא בברך מקורו בבעיה שהיתה בילדותך והותירה ממצא זה שיכול להיות ללא כל השפעה או יכול לגרום לכאב ממוקם ואז יש להוציאו.
    בעניין כאב הברך הקורן לקרסול ממליץ יעוץ של אורטופד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו