לקרסולaircast

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לקרסולaircast
    תום
    03/01/2009

לפני כחודש שברתי את הקרסול,שבר ללא תזוזה..בחמישי האחרון הלכתי לאורטופד שהחליט להוריד לי את הגבס,למרות שיש לי עדיין שבר בקרסול אבל בגלל שזה בשלבי החלמה אז הוא טען שאפשר להוריד את הגבס ולעבור ל"איירכאסט" לקרסול..יש לי מספר שאלות למומחים פה בעניין 1-זה בסדר להוריד את הגבס למרות שיש עדיין מדיי פעם כאבים באזור השבר? 2-מה לגביי שינה עם האיירכאסט+תחבושת? אפשרי? 3-כמה זמן בערך תמשך התקופה שלי עם האיירכסט? בתודה מראש..תום..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לקרסולaircast

הוספת תגובה

• שבר בקרסול

ד''ר רון ארבל
    03/01/2009

כן, בשברים מסוימים ניתן לטפל באיירקאסט, לא ניתן לענות על השאלות שלך באופן מלא הואיל ואין בפנינו את הצילום אולם, סביר להניח שחודש לאחר קיבוע בגבס כשניתן לעבור לטיפול באיירקאסט אתה יכול לישון בלילה ללא ההאיירקאסט רק עם חבישה אלסטית.
    אין לי ספק שהרופא המטפל בך ומכיר את קרסולך מבחינה קלינית ואת הצילום שלו יוכל לתת לך את התשובות הכי מדויקות בנושא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו