פריקות כתף חוזרות בשתי הכתפיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פריקות כתף חוזרות בשתי הכתפיים
    נעם
    07/01/2009

שלום למומחים. אני בן 17 ובתוך שנתיים פקתי את כתף ימין פעמיים וכתף שמאל שלוש פעמים כשהפריקה האחרונה הייתה בכתף שמאל והתרחשה היום. הפריקות ברובן הן לא כתוצאה מתאונות קשות אלא מתנועות לא נכונות. נאמר לי שהסביבה היא גמישות יתר של המפרקים. שאלתי היא מה צריך לעשות? האם ללכת על ניתוח שהומלץ לי בעבר לא לעשות? מהן דרכי החיזוק הטובות ביותר למפרקי הכתף? תודה רבה. נעם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פריקות חוזרות

ד''ר רון ארבל
    10/01/2009

במצב של פריקות חוזרות במידה והן תכופות ומפריעות כפי שאני מבין ממכתבך, הרי ניתן לנסות קודם כל פזיוטרפיה לחיזוק שרירי חגורת הכתף ואם גם אז לא תהיה הטבה מומלץ ניתוח לייצוב הכתפיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה אך עוד שאלה

נעם
    17/01/2009

עשיתי פיזותרפיה במשך זמן רב והדבר נמשך. האם ניתוח יפגע בפרופיל הצבאי וכמה זמן ידרש עד שאפשר לחזור לפעילות מלאה?? תודה רבה. נעם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח כתף

ד''ר רון ארבל
    22/01/2009

ניתוח מוצלח לא יפגע בפרופיל אלא זמנית.
    חזרה לתפקוד מלא תוך חצי שנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו