זריקות כרבולת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זריקות כרבולת
    אור
    07/01/2009

אמא שלי בת 80 סובלת מכאבי בירכיים חזקים מאוד ונפיחות ברגלים, האם מומלץ להזריק זריקות כרבולת ?האם הן עדיפות על זריקות קורטיזון ?או שיש טיפול/ זריקות או משהו אחר שיכול לעזור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זריקות כרבולת

הוספת תגובה

• זריקות כרבולת

ד''ר רון ארבל
    10/01/2009

תלוי המידת הפגיעה בברכיה של אמך וכן האם קיים תהליך דלקתי ניכר בברכיים
    במידה והתהליך הדלקתי דומיננטי הרי זריקת קורטיזון תעזור יותר במידה והדלקת איננה משמעותית הרי יש מקום להזרקת "כרבולות" שהינן יעילות יותר כאשר השינויים הניווניים בברכיים אינם קשים מאד.
    נ.ב. ניתן כיום לקבל זריקה אחת של כרבולת במקום שלש שנהוג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

שני
    10/01/2009

האמת שאני עושה פיזיותרפיה בגלל שהגב התחתון תפוס לי די הרבה זמן וכואב לי שאני עושה פלקשיין יותר מדי... הפיזיותרפיסטית אמרה לי לעשות כמה פעמים ביום אקסטנשיין ולחזק את הטרנסוורס אבדומינוס בסטטי.... ואני מרגישה את זה מאז.... התחלתי לפני שבוע את הפיזיותרפיה.... להפסיק עם זה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הוספתי את התגובה להודעה אחרת!!

שני
    10/01/2009

זאת התגובה שלי להודעה כאב בצלעות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו