מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קרסוליעקוב.א03/02/2009
לפני 50 יום נקעתי את הקרסול שמואל בעבודה בעת ירידה המדרגות היה לי ניפיחות גדולה אבל אחרי שעברתי צילום אמרו שאין שבר אבל יש מתיחה חזקה של הרצועות מאז המקרה ועד היום אני עדיין מתקשה מאוד ללכת ואני מרגיש נפיחות בצד הפנמי של הקרסול וזה מקשה עליי מאוד בהליכה ובתיפקוד מלאה של הרגל.שאלתי היא למה יש לי עדיין ניפיחות וכמה זמן החלמה עוד נשאר לי נ.ב אני עובר טיפול פיזותרפיה כבר יותר מחודש ימיים תודה רבה על תשבותך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים לאחר נקע בקרסול
ד''ר חגי אמיר03/02/2009יעקוב שלום,
נקע עם קרע של רצועה יכול להמשיך להציק משך מספר חדשים עד חצי שנה. נפיחות גם יכולה להמשיך חדשים רבים. חשוב לשוב לפעילות ולהמשיך עם הפיזיוטפיה כמה שנחלוץ.
בהצלחה
דר' אח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרסול
יעקוב.א03/02/2009קודם כול תודה רבה על תשבתך השאלה היא שאני רוצה לחזור כבר לעבודה אבל אני עדיין מוגבל בהליכה שלי ואני עומד 8 שעות על הרגליים בעבודה.האם יש איזה בדיקה שאני יכול לעבור חוץ מהצילום רנטגן עם מתיחה .ולא אמרו לי שהיה קרע אלה מתיחה חזקה של הרצועות האם זה אותו זמן החלמה???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזמן החלמה לאחר נקע
ד''ר חגי אמיר03/02/2009זמן ההחלמה ביחס ישר למידת הנזק לרצועה, וכן למידת התנועתיות וחזרה להפעלה של הקרסול.
ככל שהקרסול יופעל יותר בצורה מוגנת כך ההחלמה תהיה טובה יותר.
אל תהסס לחזור לעבודה אם צריך יש מגינים שיקילו עליך גרביים אלסטיות עם סיליקון שיכולים לתת תמיכה בעת החזרה לתפקוד.
במידה והכאב עז ולא מאפשר דריכה ללא כאב, יתכן ובהמשך יהי מקום לצילום CT או MRI לקרסול לבדוק אם אין נזק בתוך המפרק.
המשך מעקב עם האורטופד המטפל שלך.
דר' אח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרסול
יעקוב.א03/02/2009באמת תודה רבה אכן אני הולך עם air sport שקנתי בהמלצת רופא האורתפד וזה ממש עוזר אבל אחרי כמה שעות הליכה אני מרגיש ניפחות וזה מתחיל להשפיע על ההליכה שלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרסול
ד''ר חגי אמיר03/02/2009בשלב זה הייתי ממליץ על מלאומדי או מלאוטריין ולא על אירספורט.
זה יעזור לך יותר לדעתי. תתיעץ עם האורטופד שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרסול
יעקוב.א04/02/2009אשמח מאוד אם תמליץ על רופא אורתפד באיזור טבריה או עפולה כי אצלנו תור לאורתפד לוקח יותר משובעיים ואני לא רוצה לבזבז סתם זמן. תודה רב על עזרתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרסול
ד''ר חגי אמיר05/02/2009אינני מכיר אישית, לא יכול ליעץ.
בברכה
דר' אח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבים בירך וברך שמאל
בן 32 סובל מכאבי גב קשים כ7 שנים
כאבים בזרת בכף רגל ימין
כאבי גב-נגע ליטי- צד שמאל למטה
אוסטופורסיס- כאבים בעצמות ללא שברים
פענוח כאבים בעצם הזנב - בדיקת MRI
כאבי גב תחתון חוזרים ונשנים עם הקרנה לרגל ימין
בדיקת מיפוי עצמות וכאבים בעמוד שדרה
בוהן כף הרגל רדומה אצל חייל בטירונות
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?