כאבי גב עליון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי גב עליון
    אורן
    17/02/2009

שלום רב, אני בן 28 ולפני כחודשיים החלו להופיע כאבים באיזור העליון שמאלי של הגב. אורתופד בדק חשד לפריצת דיסק ושלח אותי לרנטגן אבל זה לא חשף שום ממצא. הכאבים חזקים במיוחד בבוקר לאחר שינה, ומתחזקים בתנועות מסוימות וגם בתנוחות מסוימות בזמן השינה. אופי הכאב דומה לדקירה שמזכירה התכווצות שרירים (אני חושב שההתכווצות של השריר היא בתגובה לכאב). מה יכול להיות הסבר לתופעה הזאת והאם יש בדיקה שיכולה לאתר את הבעיה? תודה, אורן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי גב עליון

הוספת תגובה

• כאבי גב עליון

ד''ר חגי אמיר
    17/02/2009

אורן שלום,
    לפי מה שאתה מתאר יתכן וזה נזק ממקור דיסק בין חולייתי ויתכן שזה רק נקע של אחד המפרקים הבין חולייתיים באזור.
    בכל מיקרה, לדעתי יש מקום להוועץ עם כירופרקטור כדי לקבל טיפול ידני עם מניפולציה לגב העליון, יתכן וזה יעזור.
    לעיתים גם מסג' טוב עוזר.
    כל זאת בליווית מעקב אורטופדי.
    בהצלחה
    דר' אח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממליץ לא לרוץ למניפולציה

דן
    18/02/2009

חסרים פרטים מקדימים על הרקע לכאב, האם הופיע משמיים או בעקבות מאמץ או טראומה שקרתה אפילו מס' ימים קודם ? לפעמים -ביחוד בגב עליון - צילום רגיל אינו מספיק אבחנתי ואם הכאב ממשיך הייתי ממליץ גם על מיפוי עצמות. אגב, גם פיזיותרפיסט של קופ"ח יכול לעזור לא חייב כירופרקט....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו