שבר בשורש כף יד שהעצם התרסקה בו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שבר בשורש כף יד שהעצם התרסקה בו
    גילה
    17/02/2009

אמא שלי נמצאת בבית חולים עם שבר בשורש כף היד שבו העצם התרסקה. היא כרגע לפני צילום סיטי. מה אתם ממליצים לעשות על מנת לטפל?? להמשיך עם קיבוע באמצעות גבס או ניתוח או משהו אחר??? אני מקווה שתשלחו לי תשובה בהקדם כיוון שמדובר באירוע שקורה עכשיו ונדרש להחלטות !!! תודה ויום טוב, גילה קריב 052-5521510

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שבר בשרש כף היד

ד''ר חגי אמיר
    17/02/2009

שלום גילה,
    דבר ראשון לנשום עמוק ולא להכנס ללחץ.
    בבית החולים בו נמצאת האמא יסבירו לכם במה מדובר, איזה סוג שבר, מה אפשרויות הטיפול , ומה הם ממליצים.
    במידה ולא יראה לכם תמיד אפשר להזמין יועץ כף יד חיצוני, כדוגמת דר' יניב הנכללת בהנהלת פורם זה, לחוות את דעתו.
    בהצלחה
    דר' אח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לד"ר חגי אמיר

גילה
    17/02/2009

תודה על התגובה המהירה. בבית החולים אמרו לאמי שהעצם זזה ולכן צריך לעשות ניתוח. היא מפחדת לעשות את הניתוח, האם יש דרך אחרת לטפל בבעיה?? תודה גילה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר יונה יניב

גילה
    17/02/2009

איך אפשר לייצור קשר עם המומחית הנ"ל? גילה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שבר רדיוס

ד''ר יונה יניב
    18/02/2009

שלום גילה
    שבר בשרש כף יד, אם רוצים לעשות CT נראה כי השבר הוא תוך מפרקי. הCTבא כדי להראות את מידת התזוזה של חלקי השבר ומכאן האם יש צורך בניתוח או שהתזוזה היא כזו שניתוח לא ישפר יותר והעמדה מתקבלת. כמו כן יש להתחשב בגיל האם.
    אני עובדת בבי"ח שיבא במחלקה לכיר' של היד וכן ב"מדיקס" בהדר יוסף, טל. 036482333
    מקווה שעזרתי
    יונה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו