כאבי פרקים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי פרקים
    דנה
    23/02/2009

שלום, אני עובדת מול מחשב כל היום וכבר זמן רב שאני חשה כאבים בשורש כף יד ימין (כנראה מהעכבר), שבאים לידי ביטוי גם ב"קנאקים" כואבים במיוחד. בשבועות האחרונים הכאב החמיר כך שממש קשה לי לעבוד ואני מרגישה כאבים כל הזמן, כולל בלילה, מתוך שינה. הדבר המוזר הוא שגם יד שמאל החלה לכאוב כמעט באותה מידה ואפילו, אולי אני מדמיינת, אבל אפילו הקרסוליים... הלכתי לרופא המשפחה והוא אמר שהדבר היחיד שיש לעשות הוא לשנות הרגלי עבודה, אבל בכל זאת נתן לי כדורי ארקוקסיה, אותם אני לוקחת כבר ארבעה ימים. הוא לא בדק אותי כלל. הכאב לא נעלם, אלא עבר לאזור האמה ומקשה עלי מאד. האם כדאי לי לפנות גם לרופא מקצועי, למרות איבחונו של רופא המשפחה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי פרקים

הוספת תגובה

• ותודה, כמובן...

דנה
    23/02/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי פרקים

ד''ר יונה יניב
    24/02/2009

כן!!! נחוצה בדיקת מומחה של היד וגםכנראה בדיקת ראומטולוג!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו