שלום רב, אודה לתשובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום רב, אודה לתשובה
    אתי
    23/02/2009

עברתי לפני כמה חודשים תאונה מאז אני סובלת מאוד מכאבים באיזור הישבן. הפנו אותי למיפוי עצמות עם התמקדות על עצם הזנב והישבן והתשובה שהגיעה היא כזו: (אשמח לפירוש התשובה) במיפוי - קיימת קליטה מוגברת ב - RT. SACROILIAC JOINT ובאספקט התחתון של ה - LT. SACROILIAC JOINT אי סדירות בעמוד שדרה כולו. קליטה מוגברת דיפוזית בברכיים בעיקר באספקט המדיאלי טיביאלי של שתי הברכיים ובפטלות. לסיכום: הממצאים במיפוי יכולים להתאים לשינויים ארטריטים מציעים קורלציה רנטגנית לאיזורים הרלוונטים קלינית. מה זה אומר? האם יכול להיות קשור לתאונה? מה הטיפול לזה? אני מקווה שזה לא משהו חמור. אודה לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום רב, אודה לתשובה

הוספת תגובה

• כאב בישבן

ד''ר רון ארבל
    28/02/2009

שלום רב
    ראשית בעיתך איננה חמורה.
    נראה שמדובר בתהליך דלקתי במפרק הסקרואיליאקי(מחבר את עמוד השדרה לאגן) שיתכן ונגם עקב התאונה.
    את חייבת בבדיקת אורטופד שישווה בין הממצאים הקליניים וממצאי המפוי ויתכן שיצטרך לשלוח אותך לבדיקות נוספות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו