כאבי גב מזה חצי שנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי גב מזה חצי שנה
    חני
    05/03/2009

אני מתגוררת בניו יורק וסובלת מכאבי גב תחתון מזה חצי שנה ממוקדים (בהתחלה עם הקרנות לרגל שמאל שפסקו) אני לא מסוגלת לשבת והכאבים נמצאים כל הזמן כשיש ימים טובים יותר או פחות. טופלתי כבר בפיזוטרפיה, דיקור, זריקות ותרופות ללא שיפור. רופא מנתח המליץ לי לעשות SPINAL FUSION שכן איבחן אותי כ DEGERNERATIVE DISC DISEASE אלו ממצאי הMRI שלי : . BROAD BASED DISC BULGE AT THE L5-S1 LEVEL ASSOCIATED WITH A CENTRAL TO LEFT PARACENTRAL DISC PROTRUSION RESULTS IN MILD CENTRAL SPINAL SRENOSIS AND MILD LEFT MORE SO THAN RIGHT VENTRAL LATERAL RECESS AND FORAMINAL NARROWING. THERE IS CONTACT WITH THE DESCENDIND LEFT S1 NERVE ROOT. 2. LEFT LATERALIZING DISC BULGE AT THE L3-4 LEVEL RESULTS IN MILD LEFT FORAMINAL NARROWING AND CONTACT WITH THE EXITING LEFT L3 NERVE ROOT. האם זהו הטיפול המומלץ ? או שכדאי להמתין עוד אני אובדת עצות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי גב מזה חצי שנה

הוספת תגובה

• למה לא עונים?

חני
    09/03/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי גב

ד''ר יונה יניב
    09/03/2009

האם פנית למרפאת כאב? אם כן, והטיפול לא עזר, את יכולה להמשיך לנסות, כולל רפואה אלטרנטיבית, עד שתרגישי שכלו כל הקיצין וניתוח יהיה האופציה הנכונה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו