כאבים בברך ברגל שמאל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בברך ברגל שמאל
    גולן
    13/05/2009

שלום רב, אני בן 23, גובה 1.77 משקל 71. ומתאמן בריצה מידי פעם, יש תקופות שאני מתמיד ויש תקופות שפעם בשבועיםם, בעבודתי אני גם עומד וזז לא במשרד אבל לא פיזי.
    בזמן ריצה תמיד היו לי כאבים עזים בברך ברגל שמאל, אחרי מרחק מסויים (לפעמים 2 קילומטר לפעמים יותר לפעמים פחות) הכאבים היו מגברים (במיוחד אם אני מגביר קצב) וזה מגיע למצב שאני לא מסוגל להמשיך לרוץ, אפילו לא במהירות נמוכה ורק הליכה איטית. הייתי פעמיים אצל אורטופד, האחד אמר לי שזה טבעי כי השריר גדל. לאחר כחודש שזה לא עזר ניגשתי בשנית הומלץ לי לגשת לקנות מדרסים. ניגשתי קניתי מדרסים איכותיים מותאמים אישית 4 שכבות ב900 ש"ח אחרי הנחה,ונעלי סאקוני לריצה, חשבתי שזה הסוף לבעיה. ולא, הבעיה ממשיכה.
    הכאב לא מתלווה לכאב גב או מקום אחר, רק ברך, בעיקר שמאל ממש אולי קצת בימין אבל לא מורגש.
    כמו כן יש גם כאב לפיימם בכף הרגל אבל לא יודע אם זה קשור ובנוסף גם כף הרגל פעם בתקופה "תפסת" כאילו זה שריר ואי אפשר לזוז או לדרוך, כאב בלתי מוסבר ועצום וזה עובר אחרי כמה שניות כלא כלום וזה קורה ללא הריצה (כשנעמד פתאום).

היום הבחתי אחרי ריצה עם הליכה של 6 קילומטר בהליכון כי מתנפח לי "גולה" בברך רגל שמאל היכן שכואב , יש לזה תחושה כמו וריד או גולה קשה כזה אך מצד שני שניתן ללחוץ עליה, כמו וריד מנופח. ובשריר של אותו האיזור נובע הכאב הכל כך עז בזמן הריצה(צירפתי תמונה שצילמתי מיד אחרי הריצה). רציתי לדעת אם זה קשור ואולי זה מקור לבעיה, ובכל מקרה אם ניתן לדעת מה עוד ניתן לעשות בעניין כאבים אלו?

תודה רבה!
    גולן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בברך ברגל שמאל

הוספת תגובה

• בעניין מיקום הכאב ברגל שמאל

גולן
    13/05/2009

המיקום זה איזור החץ ולא בברך עצמה. ז"א בשריר באיזור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים בסובך

ד''ר זאב פלדברין
    13/05/2009

בתמונה זה נראה כמו בקע HERNIA של השריר באזור הסובך . על מנת להגיע לאבחנה צריך לבצע בדקית US ולגשת להבדק .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו