כאבים בברכיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בברכיים
    מכי"ת
    19/08/2007

שלום,
    אני לאחר סיום קורס מכי"ות שהיו בו הרבה ריצות ומסעות. הברכיים שלי כאבו לי נורא במהלך הקורס כל פעם שהייתי קמה בבוקר אבל בגלל שנורא רציתי לעבור את הקורס המשכתי עם הכל כרגיל. עכשיו בבית מנסים לשכנע אותי שיכול להיות נזק תמידי לברכיים ושאני אלך לבדיקה גם אם זה אומר שיעיפו אותי מהדרכה. אני עדיין פוחדת ללכת לרופאים כדי שלא יעיפו אותי ורציתי לשאול אתכם אם אתם יכולים להסביר מה יש לי (בטח אתם מכירים הרבה מקרים כאלה) ואם אני באמת חייבת ללכת לרופא כי יכול להיות נזק תמידי או שאפשר להמשיך בשירות עם הכאבים והכל.
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בברכיים

הוספת תגובה

• כאבים בברכיים

ד''ר דן צין
    19/08/2007

למ"כית שלום.
    כאבים בברכיים בקורס לא אומר שמעיפים אותך מיד מהדרכה. התופעה שכיחה ובדר"כ קשורה לעומס יתר בקורס. בדר"כ גם הכאב פוחת משמעותית עם תחילת ההדרכה השגרתית.
    בכל מקרה, אני ממליץ מאד ללכת להבדק כדי לדעת למה כואב. אח"כ תראי מה ממליצים לך ותחליטי מה לעשות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו