מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עצמות בולטות בכתפייםroran29/05/2009
אני בן 19 ויש לי עצמות בולטות בכתפיים. עד גיל 17 וחצי הייתי אוכל מעט והיו פעמים שמעט מידי ומאז ביום אחד עלה התאבון והתחלתי לזלול עליתי ממשקל 55 קילו ל-65 קילו והתבריינתי מאוד. כל החברים שלי שהם בערך בגובה 1.79 כמוני שוקלים 75-82 קילו.
למה העצמות בולטות? יכול להיות שבעוד כמה שנים זה ישתנה והכמויות הגדולות של אוכל שאני אוכל ישפיעו יותר עם הגיל ואני יעלה במשקל והכתפיים יתמלאו(ואני ישקול כמו החברים שלי)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דרך אגב
roran29/05/2009זה לא כואב ואין עם זה שום בעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצמות בולטות
ד''ר יונה יניב01/06/2009הכל שאלה של מבנה - הסתכל על הוריך ותדע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מאומץ
roran01/06/2009אני לא מכיר את ההורים הביולוגים שלי.
אני מכיר אנשים רזים יותר ממני בני 19 ומעלה שאין להם עצמות בולטות בכתפיים.
בקיצור אתה עושה רושם שאתה לא יודע לענות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ד''ר יונה יניב02/06/20091. כדאי ורצוי להיות יותר מנומס
2. אני בכלל אישה. נכון, אורתופדית אבל מה נעשה...
3.תשובה שזהו המבנה שלך היא תשובה, אבל אתה אולי רצית תשובה אחרת, או בכלל רצית לשאול משהו אחר כמו אם אפשר לשנות את זה. אז לא, והאמירה להסתכל על ההורים היא להראותך שהשד איננו נורא כל-כך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעד גיל 15 הכתפיים היו רגילות
roran04/06/2009כשאת אומרת שזה המבנה גוף שלי את מתכוונת לגוף שלי אחרי ההתבגרות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבנה
ד''ר יונה יניב07/06/2009כן, הגוף מקבל את צורתו הסופית במהלך ההתבגרות. אם כי גם זה לא ממש סופי ויש השתנות קלה נוספת במהלך כל החיים וכמובן בתלות בפעילות גופנית ובניית שרירים שמכסים בסופו של דבר על רוב ה"בליטות" חוץ מזה - כתפיים רחבות אצל בנים נחשב מבנה טוב בעיני הבנות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבים בירך וברך שמאל
בן 32 סובל מכאבי גב קשים כ7 שנים
כאבים בזרת בכף רגל ימין
כאבי גב-נגע ליטי- צד שמאל למטה
אוסטופורסיס- כאבים בעצמות ללא שברים
פענוח כאבים בעצם הזנב - בדיקת MRI
כאבי גב תחתון חוזרים ונשנים עם הקרנה לרגל ימין
בדיקת מיפוי עצמות וכאבים בעמוד שדרה
בוהן כף הרגל רדומה אצל חייל בטירונות
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?