כאבי צוואר חוזרים ונשנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי צוואר חוזרים ונשנים
    רותי
    08/06/2009

שלום לך

אני בת 43, לפני כשנתיים עברתי תאונת דרכים..

ולצערי מאז החיים שלי השתנו...

אני סובלת כל הזמן מצוואר תפוס, זה גורם לכאבי ראש בעורף, להרגשה משונה של כאילו אין שליטה על הגוף, מאין סחרחורות משונות והרגשה לא טובה... היו לי בעיות לאחר התאונה... היה לי סדק באקרומיון, יש לי בעיות בשורש כף יד ובקיצור לא נחמד...הייתי בשיקום. המצב לא חזר לקדמותו, אך יותר טוב מאשר לאחר התאונה.

אתמול עשיתי צילום רנטגן רגיל לצוואר, ובו היה רשום"יישור הלורדוזה הרגילה" מבנה וצורת החוליות בגדר הנורמה...

מה אפשר לעשות על מנת לשנות את החיים האלו... פשוט נמאס לי, הייתי בחדר כושר כמעט חצי שנה... אבל נאלצתי לעזוב ,מפני שיש לי בעיות בברכיים, ודלקת במרפק, דלקת טניס משהו...

אני משתדלת להתעמל בבית עד כמה שאפשר... אך כלום לא עוזר לכאבים בצוואר... ניסיתי להחליף כריות, חשבתי שזו הבעיה...

אשמח לשמוע את דעתך

רותי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי צוואר חוזרים ונשנים

הוספת תגובה

• שלום, מדוע לא עונים לשאלה? האם היא

רותי
    09/06/2009

האם השאלה שלי לא שייכת לפורום שלכם? אם לא, אנא הפנו אותי לפורום הנכון.

תודה והמשך יום נעים
    רותי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים בצואר

ד''ר חגי אמיר
    17/06/2009

שלום רותי,
    כאבים בצואר, לאחר תאונה או לא לאחר תאונה יכולים להיות מתסכלים ביותר.
    רצוי לבדוק היטב את הצואר, לבדוק היטב את סביבת העבודה והחיים, ולראות אם יש דברים הגורמים להחמרה או לאי יכולת לצאת מהמצב.במידה ולא נימצא גורם סביבתי המחמיר את המצב, יש מקום לבצע בדיקת MRI ולודא כי אין ממצא שניתן לתיקון ניתוחי.
    על פי הממצאים ניתן להמשיך לטיפולים האפשריים.
    יש פתרונות. צריך להכנס למסגרת בדיקה וטיפול שיקומי, והמצב אי"ה ישתפר.
    בהצלחה ,
    דר' אח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו