מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי צוואר חוזרים ונשניםרותי08/06/2009
שלום לך
אני בת 43, לפני כשנתיים עברתי תאונת דרכים..
ולצערי מאז החיים שלי השתנו...
אני סובלת כל הזמן מצוואר תפוס, זה גורם לכאבי ראש בעורף, להרגשה משונה של כאילו אין שליטה על הגוף, מאין סחרחורות משונות והרגשה לא טובה... היו לי בעיות לאחר התאונה... היה לי סדק באקרומיון, יש לי בעיות בשורש כף יד ובקיצור לא נחמד...הייתי בשיקום. המצב לא חזר לקדמותו, אך יותר טוב מאשר לאחר התאונה.
אתמול עשיתי צילום רנטגן רגיל לצוואר, ובו היה רשום"יישור הלורדוזה הרגילה" מבנה וצורת החוליות בגדר הנורמה...
מה אפשר לעשות על מנת לשנות את החיים האלו... פשוט נמאס לי, הייתי בחדר כושר כמעט חצי שנה... אבל נאלצתי לעזוב ,מפני שיש לי בעיות בברכיים, ודלקת במרפק, דלקת טניס משהו...
אני משתדלת להתעמל בבית עד כמה שאפשר... אך כלום לא עוזר לכאבים בצוואר... ניסיתי להחליף כריות, חשבתי שזו הבעיה...
אשמח לשמוע את דעתך
רותי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום, מדוע לא עונים לשאלה? האם היא
רותי09/06/2009האם השאלה שלי לא שייכת לפורום שלכם? אם לא, אנא הפנו אותי לפורום הנכון.
תודה והמשך יום נעים
רותי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים בצואר
ד''ר חגי אמיר17/06/2009שלום רותי,
כאבים בצואר, לאחר תאונה או לא לאחר תאונה יכולים להיות מתסכלים ביותר.
רצוי לבדוק היטב את הצואר, לבדוק היטב את סביבת העבודה והחיים, ולראות אם יש דברים הגורמים להחמרה או לאי יכולת לצאת מהמצב.במידה ולא נימצא גורם סביבתי המחמיר את המצב, יש מקום לבצע בדיקת MRI ולודא כי אין ממצא שניתן לתיקון ניתוחי.
על פי הממצאים ניתן להמשיך לטיפולים האפשריים.
יש פתרונות. צריך להכנס למסגרת בדיקה וטיפול שיקומי, והמצב אי"ה ישתפר.
בהצלחה ,
דר' אח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבים בירך וברך שמאל
בן 32 סובל מכאבי גב קשים כ7 שנים
כאבים בזרת בכף רגל ימין
כאבי גב-נגע ליטי- צד שמאל למטה
אוסטופורסיס- כאבים בעצמות ללא שברים
פענוח כאבים בעצם הזנב - בדיקת MRI
כאבי גב תחתון חוזרים ונשנים עם הקרנה לרגל ימין
בדיקת מיפוי עצמות וכאבים בעמוד שדרה
בוהן כף הרגל רדומה אצל חייל בטירונות
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?