בלטי דיסק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בלטי דיסק
    ליאור
    09/06/2009

שלום רב,
    מזה כשנה וחצי אני סובל מהרדמות פנים בצד שמאל של הפנים. בהתחלה פניתי לנרולוג שחשב שמדובר בלחץ ועצבים נתן לי כדורים להרגעה מכיוון שזה לא עזר והתעקשתי הפנה אותי לct ו mri ראש שיצאו תקינים. הבעיה המשיכה ולא ייחסתי כלל חשיבות לכאבי הצוואר שהיו מגיעים לעיתים קרובות. עד שיום אחד פניתי לאורתופד ששלח אותי לצילומי צוואר רגילים. מכיוון שבצילומים הוא ראה ממצאים של בלטי דיסק הוא הפנה אותי ל-ct. בממצאי ה- ct הובחן בלטי דיסק בחוליות c2-c3, c4-c5, c6-c7 . בעקבות כך נשלחתי לmri ושם הממצאים הראו את אותו הדבר ברמה ברורה יותר. שאלתי האם הרדמות הפני קשורה לחוליות c2-c3? מה הטיפול המומלץ? האם שווה לנסות כירופרקט? עד כה עשיתי דיקור שעוזר לי לתקופה קצרה ביותר לפעמיים בהתקפות כאב אני שם סד על הצוואר שמקל לי על הכאב וההרדמות כי זה מוריד לי מהלחץ של הראש על הצוואר. אודה על תשובתכם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בלטי דיסק

הוספת תגובה

• הרדמות בפנים

ד''ר חגי אמיר
    17/06/2009

שלום ליאור,
    על פניו לא נראה שקיים קשר ישיר בין הממצאים שמצאו לך בצואר לבין הרדמות הפנים.
    מקור התחושה בפנים מגיע מעצב פנים שמקורו בבסיס הגולגולת ולא שייך לעמוד השידרה.
    יתכן וקיים קשר עקיף במידה ויש כאבים בצואר שגורמים לכיווץ שרירים שיכולים אולי להשפיע על עצב שיוצא דרכם, או אולי הפרעה מרכזית שמושפעת מהכאב או מאי הנוחות, זו תאוריה מוזרה ולא בדוקה.
    לדעתי אתה יכול לנסות לפנות לכירופרקטור ולראות אם הוא/היא יכול/ה לעזור.
    בהצלחה
    דר' אח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו