כאב ברך שמאל...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב ברך שמאל...
    קובי
    22/08/2007

אני סובל מכאבים בברך שמאל מטראומה שקרתה לי כשנפלתי והכאבים באו מאוחר יותר אני כבר תשעה חודשים עם כאבים שירדו והופחתו בצורה משמעותית ביצעתי mri נמצא שיש לי כנראה בעיה בגיד ואני עבור לעבור אורטוסקופיה....אבל השאלה שלי למה עכשיו אני סובל מכאבים קלים כאלה בברך ימין וחולשה לפעמים.....תעזרו לי מה קורה לי..???? תודה קובי???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב ברך שמאל...

הוספת תגובה

• כאבים בברך

ד''ר דן צין
    22/08/2007

כאב בברך אחת עלול לגרום לשינוי בצורת ההליכה ובחלוקת העומסים ובאופן משני לגרום לכאב בברך השניה.
    אני מבין שאתה מטופל היטב ומציע לך לבקש מהאורטופד שלך לבדוק גם את ברך ימין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים בברך

ד''ר נחום רוזנברג
    22/08/2007

קובי שלום
    אם מדובר בכאבים בגלל בעיה כלשהי בגיד באזור הברך בדרך כלל הטיפול הוא פיסיותרפיה ומנוחה.
    כנראה שישנה בעיה נוספת שלשם טיפול בה הוצע לך בצוע ארטרוסקןפיה. לכן הנני ממליץ לברר אצל המנתח שלך מהי הסיבה המדוייקת לבצוע הארטרוסקופיה. בכל מקרה עם יש שפור בכאבים זהו סימן טוב המצביע על תהליך החלמה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו