כאב ברך שמאל...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב ברך שמאל...
    קובי
    22/08/2007

אני סובל מברך שמאל כתשעה חודשים בערך בגלל מכה שהכאבים באו אחרי הרבה זמן...בMRI שביצעתי נצא שיש בעיה בגיד הארבע ראשי....אבל מה שאני לא מבין למה מופיעים לי כאבים קלות בכול אזור של ברך ימין...............??? קובי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב ברך שמאל...

הוספת תגובה

• כאבים בברך

ד''ר נחום רוזנברג
    22/08/2007

קובי שלום
    שאלתך לא ברורה. תנשא בבקשה לנסח אותה מחדש ואני אשמח לענות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאב ברך שמאל.....!

קובי
    23/08/2007

קיבלתי מכה בברך שמאל אני כבר תשעה חודשים עם כאבים ביצעתי mri ובו נמצא שיש לי בעיה בגיד הארבע ראשי...הברך השתפרה והכאבים בה הופחתו ועכשיו מה שקורה יש לי כבר שבועים כאבים בברך ימין ..? מה קורה לי נמאס לי אני חושב שבעיית ברכיים היא בעיה לכול החיים ולא יודעים לטפל....?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאב ברך שמאל.....!

קובי
    23/08/2007

קיבלתי מכה בברך שמאל אני כבר תשעה חודשים עם כאבים ביצעתי mri ובו נמצא שיש לי בעיה בגיד הארבע ראשי...הברך השתפרה והכאבים בה הופחתו ועכשיו מה שקורה יש לי כבר שבועים כאבים בברך ימין ..? מה קורה לי נמאס לי אני חושב שבעיית ברכיים היא בעיה לכול החיים ולא יודעים לטפל....?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו