מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי צאוור וגב תחתון..דודי22/06/2009
אני בן 19, ביום ראשון שעבר(ב 14 לחודש) הייתי מעורב בתאונה קלה.. אני ישבתי ליד הנהג והיתי כפוף כי חיפשתי משהו בתא כפפות.. והנהג בלם תרכב בפתאומיות ובחדות שהייתי כפוף.. והחגורה העיפה אותי אחורה והיה לי מין ניעור של הראש והצאוור כתוצאה מהלימה החזקה(כי הוא עף אחורה מהבלימה ומהחגורה שבלמה אותי מלעוף קדימה).. לאחר מכן היו לי כאבים חדים בצאוור למעלע(מאחורי הראש) ובצד ימין של הצאוור וגם בגב התחתון מימין ולא יכלתי להזיז כלל את הצאוור.. וכאבים אלו נמשכים עד היום! ועדיין מאוד קשה לי להזיז את הצאוור ואני בקושי מצליח.. הגעתי למיון ושם עשו לי צילומים לצאוור וגב התחתון והאורטופד אמר שהצילומים חלקים והכול תקין לפי הצילומים..
בנוסף אני סובל מכאבי ראש חזקים מאז התאונה ובדקה אותי ניורולוגית ואמרה שזה יעבור תוך שבוע.. השאלה שלי היא כזאת האם זה הגיוני שעדיין כואב לי ואני בקושי מזיז את הצאוור ובצילום אין כלום?(שכחתי לציין שעו לי זריקת ולטרן והיא עזרה לכאבים בצד ימין של הצאוור אבל רק לכמה דקות) ומה יש לי? למה עדיין יש לי כאבים ובצילום אין כלום והאורטופד אומר שזה נראה תקין? מזה יכול להיות?
אני מאוד ישמח אם תעזרו לי כי כבר נמאס לי לא לדעת מה יש לי ושהרופאים אומרים שהכול נראה תקין ולא עושים איתי כלום וכול הזמן אומרים שזה יעבור? זה טבעי בכלל שזה נמשך כול כך הרבה זמן ובצילומים אין כלום והאורטופד לא רואה כלום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פגיעת צליפת שוט
ד''ר חגי אמיר22/06/2009שלום דודי,
התאונה שאתה מתאר יכולה להתאים לפגיעה במנגנון צליפת שוט.
במיקרים אלו הפגיעה איננה בחוליות הצואריות אלא ברקמות הרכות בצואר. ולכן לא ניתן לראות שינויים בצילומים.
הכאבים יכולים להמשיך מספר ימים ובדרך כלל אם ממשיכים להניע את הצואר לפי היכולת, ולוקחים משהו נגד כאבים כשכואב, הכאב עובר תוך שבועיים שלשה.
במיקרים בודדים הכאב נימשך יותר זמן ודורש פיזיוטרפיה או טיפול כירופרקטי.
כולי תקוה שזה לא המיקרה שלך והכל יעבור מהר.
בהצלחה
דר' אח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבים בירך וברך שמאל
בן 32 סובל מכאבי גב קשים כ7 שנים
כאבים בזרת בכף רגל ימין
כאבי גב-נגע ליטי- צד שמאל למטה
אוסטופורסיס- כאבים בעצמות ללא שברים
פענוח כאבים בעצם הזנב - בדיקת MRI
כאבי גב תחתון חוזרים ונשנים עם הקרנה לרגל ימין
בדיקת מיפוי עצמות וכאבים בעמוד שדרה
בוהן כף הרגל רדומה אצל חייל בטירונות
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?