כאבים לאחר השתלת ברך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים לאחר השתלת ברך
    גולן נירה
    23/06/2009

אני היום בת 69 בתאריך נובמבר 2006 עברתי ניתוח השתלת ברך בביח" לנייאדוץ מאז ועד היום אני סובלת כאבים עזים,נעשו מספר צילומים לא נמצאה דלקת. יש ועיתים הרגל באזור הברך ממש מאובנת וכבדה,הרופא שניתח אותי פתר אותי בתשובה "זה מה יש". לעיתים בשעות הלילה,יש התכווצות של האזור ועד למפרק פרק הקרסול. וזה קורה גם ביום. לשעבר עסקתי בספורט לפני הניתוח,כיום אינני יודעת עם מותר לי ואם זה רצוי. איך ניתן לפתןר את בעיית ההתאבנות של ברך????? אני פעילהה,הולכת ,נוהגת,מנסה לא לבתייחס לתופעה,אך לעיתים זה ממש בלתי ניסבל,נוסף על כך כשזה קורה ישנה נפיחות גדולה באזור שיורדת עד לכף הרגל. אשמח עם אוכל לקבל איזה שהוא פתרון. בתודה[גולן נירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים לאחר השתלת ברך

הוספת תגובה

• כאבים בברך לאחר החלפה

ד''ר זאב פלדברין
    01/07/2009

התופעות שאת מתארת הן באמת חריגות
    במקרה מסוג זה אניממליץ להבדק על ידי מומחה להחלפת ברכים אחר ולא הרופא המנתח .
    המלצתי לדוגמא שתלכי להבדק אצל דר' הנדל דוד היושב בראש"צ טלפון 039646239 אני בטוח שהוא יעזור לך .
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו