מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עקב פציעה בפמור שבר מרוסק כולליצחק20/07/2009
השתלת עצם ,נעשה קיבוע בפלטינג הכולל חיזוק עים ברגים אני מהלך בצליעהכ-30 שנים,שכללו גם כאבי גב ניסבלים איך שהוא ולא היו לי אז מגבלות תנועה לפני מספר שנים עקב כאבי גב תחתון חוזרים ונישנים עשיתי MRI וניקבע שיש לי היצרות חמורה לא מולדת בעמוד השידרה בין 3,4,5 L האים ניתן לייחס את זה לצליעה רבת השנים שהייתה מנת חלקי בחלק מהזמן נעזרתי במקל הליכה חלק אחר בקביים כיום אני מהלך בעזרת קביים ויש לי מגבלות קשות עקב כך ויש לי גם דליפות לא רצוניות של שתן,אותי זה מפחיד .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוקי למה אני לא מקבל תשובה?
יצחק20/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי גב שנים לאחר שבר בפמור
ד''ר חגי אמיר21/07/2009שלום נהג.
קשה לייחס את השינויים שיש לך בגב לשבר שהיה בירך.
אולם יש לבדוק את הצילומים ואותך ואז להחליט אם קיים קשר כזה.
גש לאורטופד.
בהצלחה
דר' אח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיחוס מיקצוע לניק שלי
יצחק22/07/2009לעולם לא עסקתי בנהיגה כמיקצוע וחבל שכך, אני מניח שהניק שלי היטעה אותך לא הייתי מעולם נהג וגם כניראה לא אהייה בעתיד
על כל פנים תודה לך על תגובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבים בירך וברך שמאל
בן 32 סובל מכאבי גב קשים כ7 שנים
כאבים בזרת בכף רגל ימין
כאבי גב-נגע ליטי- צד שמאל למטה
אוסטופורסיס- כאבים בעצמות ללא שברים
פענוח כאבים בעצם הזנב - בדיקת MRI
כאבי גב תחתון חוזרים ונשנים עם הקרנה לרגל ימין
בדיקת מיפוי עצמות וכאבים בעמוד שדרה
בוהן כף הרגל רדומה אצל חייל בטירונות
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?