עקב פציעה בפמור שבר מרוסק כולל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עקב פציעה בפמור שבר מרוסק כולל
    יצחק
    20/07/2009

השתלת עצם ,נעשה קיבוע בפלטינג הכולל חיזוק עים ברגים אני מהלך בצליעהכ-30 שנים,שכללו גם כאבי גב ניסבלים איך שהוא ולא היו לי אז מגבלות תנועה לפני מספר שנים עקב כאבי גב תחתון חוזרים ונישנים עשיתי MRI וניקבע שיש לי היצרות חמורה לא מולדת בעמוד השידרה בין 3,4,5 L האים ניתן לייחס את זה לצליעה רבת השנים שהייתה מנת חלקי בחלק מהזמן נעזרתי במקל הליכה חלק אחר בקביים כיום אני מהלך בעזרת קביים ויש לי מגבלות קשות עקב כך ויש לי גם דליפות לא רצוניות של שתן,אותי זה מפחיד .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אוקי למה אני לא מקבל תשובה?

יצחק
    20/07/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי גב שנים לאחר שבר בפמור

ד''ר חגי אמיר
    21/07/2009

שלום נהג.
    קשה לייחס את השינויים שיש לך בגב לשבר שהיה בירך.
    אולם יש לבדוק את הצילומים ואותך ואז להחליט אם קיים קשר כזה.
    גש לאורטופד.
    בהצלחה
    דר' אח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יחוס מיקצוע לניק שלי

יצחק
    22/07/2009

לעולם לא עסקתי בנהיגה כמיקצוע וחבל שכך, אני מניח שהניק שלי היטעה אותך לא הייתי מעולם נהג וגם כניראה לא אהייה בעתיד
    על כל פנים תודה לך על תגובתך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו