היד הקדמית והכתף ביד ימין כואבות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היד הקדמית והכתף ביד ימין כואבות
    סתיו
    31/08/2007

אני עושה אימוני כושר בבית ועובד על עלייה במסה (היפרטרופיה) ולא העליתי משקלים כבר חודש, וביום מסוים לאחר האימון הייתה לי פעילות מאומצת של הרמת משקלים כבדים (לאחר האימון) ובאימון שהיה אמור להתקיים אחרי שבוע הרגשתי שביד קדמית ובכתף ביד ימין אני לא יכול להרים את המשקלים שיכלתי להרים לפני זה (אבל ביד שמאל כן יכולתי) וגם השרירים כאבו קצת, אז החלטתי לקחת הפסקה מהאימונים לשבועיים ומרחתי משחות שאמורות לעזור ועכשיו השרירים כבר לא כואבים אבל הם עדיין חלשים וטווח התנועה של הכתף קטן יותר, למשל כשאני מרים את הידיים לצדדים בלי משקולות ויוצר את הצורה "T" אז אפשר לראות שביד ימין הכתף עולה אבל רק חלק מהדרך ואת החלק השני השריר שנקרא טרפז עושה וביד שמאל הטרפז מתכווץ אבל קצת ורואים הבדל בין יד ימין לשמאל.
    אני חושב שיש שם דלקת אבל אני לא בטוח, אז אני רוצה לדעת מה זהו מה אפשר לעשות בבקשה אם אפשר לפי הפרטים שנתתי כאן
    סתיו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• היד הקדמית והכתף ביד ימין כואבות

ד''ר דן צין
    01/09/2007

סתיו שלום,
    יתכן שיש דלקת אבל יכול להיות במדובר בנזק רציני יותר הנובע בעומס יתר.
    לך להבדק. יתכן וכדאי לעשות בדיקת אולטראסאונד של גידי הכתף.
    בריאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו