ניתוח אצבע קלובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח אצבע קלובה
    גבריאלה
    06/10/2009

שלום רב אני סובלת מאצבע קלובה בשני הרגליים כבר מילדות .ברגל אחת עשיתי ניתוח שלדעתי הצליח באופן חלקי בניתוח לקרוסקופי בצרפת
    ברגל השניה לעומת זאת לא עשיתי ניתוח למרות שהופנתי לניתוח ע"י אורוטופד לא מזמן
    הבעיה היא שיותר מאשר הבעיה מפריעה לי רפואית(יש כאבים לפעמים )הבעיה מפריעה לי אסטטית אני מתביישת לנעול נעליים פתוחות וכו'
    שאלתי היא האם ישנו מכון רפואי שעוסק בניתוחים הללו ושם גם דגש על הצד האסטטי או שכולם היום מבצעים את הניתוח בשיטת קופת חולים שהיא ניסור העצם וזהו ולא מתיחסים כלל לפן האסטטי שכפי שצינתי קודם מפריע לי מאוד כי אני מאוד חושבת שחשוב שכף הרגל הנשית תהיה אסטטית
    שכחתחי לציין שברגל שנותחתי קוצרו לי האצבעות ואילו ברגל שלא הן נשארו ארוכות מה שגורם לכך ששני הרגליים נראות שונות לגמרי מה גם שברגל שהאצבעות קוצרו הם עדיין עקומות
    הייתי מעונינת שתפנו אותי לגורמים הרלוונטים
    בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח אצבע קלובה

הוספת תגובה

• אסטטיטיקה בניתוחי אצבע קלובה

ד''ר זאב פלדברין
    06/10/2009

כל מנתח של כף רגל שואף שמנותח וכמובן מנותחת יהיו מרוצים מהניתוח שהוא או היא עברו לתיקון העיוות ההצלחה נמדדת גם בתוצאה האסטטית . אני עוסק בתיקון עיוותים אלו באופן יום יומי עם תוצאות קוסמטיות טובות . את מוזמנת לפנות למרפאתי לקביעת תור לבדיקה .
    036487001-2

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו