שבר רציני במרפק ימין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שבר רציני במרפק ימין
    אבי
    14/10/2009

שלום וברכה!

שמי אבי ולפני 5 שנים עברתי שבר רציני במרפק ימין (שבר אפיקונדיל מדיאלי) עם ספק להתערבות כירורגית שלבסוף לא נעשתה. טופלתי בגבס ולאחר מכן פיזיותרפיה, כיום- כיפוף מלא, ישור חסר 10 מעלות, סופיצנציה מלאה, ופרונציה חסרה 20 מעלות.
    עד היום אני מאוד רגיש באיזור הזה ומרגיש כאב בכל נגיעה/שפשוף וגם אני מרגיש שהיד הזו חלשה לעומת יד שמאל. מצורף בזאת צילום מלפני כמה חודשים, רציתי לדעת האם באמת משהו שם לא נראה בסדר, ואם כן, מה? או שמא המפרק כרגיל והכל התאחה כמו שצריך ואלו סתם טענות סובייקטיביות שלי?

תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שבר רציני במרפק ימין

הוספת תגובה

• שבר במרפק

ד''ר יונה יניב
    15/10/2009

השבר לא כל-כך נורא, ראשית כי הוא לא נכנס למפרק עצמו ושנית, כנעט ללא תזוזה. זהו איזור בו מתחברים שרירים המפעילים את האמה ושרש כף היד. טווחי התנועות כפישאתה מתאר - נראים לא רע בכלל ולא אמורים לפגוע בתפקודך היומיומי. לגבי חולשה - צריך לחזק את השרירים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ומה לגבי הרגישות לכאבים?

אבי
    15/10/2009

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו