דלקת בפיקת הברך - גיבוש צבאי בקרוב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת בפיקת הברך - גיבוש צבאי בקרוב
    עידו
    18/10/2009

שלום,
    הייתי אצל אורתופד לפני מספר ימים ואחרי בדיקה שנערכה לא יותר מ5 דקות הוא קבע כי אני סובל מדלקת בפיקת הברך. עכשיו, השאלה שלי היא האם האבחון הוא נכון? כי רופא אחר (שאינו אורתופד, אלא רופא המשפחה) אמר שיש סבירות גבוהה לשברי מאמץ. הכאב הוא טיפה מתחת לברך, על העצם בנקודה מסויימת. בכל מקרה רציתי לדעת מה הטיפול המתאים לשני המקרים?
    עכשיו יש לי עוד שבועיים וחצי שלושה גיבוש של הצבא שידרוש ממני לתת את המקסימום ויותר. אני מפחד שהמצב יחמיר ויהיה בלתי הפיך. מה היא דרך הטיפול? יש משהו שאני יכול לעשות כדי לשפר את המצב? אני מורח וולטרן אבל אני לא בטוח שזה תורם.
    שאלה נוספת היא, האם בחדר כושר בוא אני מתאמן, אני צריך להמנע לגמרי מתרגילים שכוללים את הרגל? בנתיים הכושר שלי יורד בשלושה שבועות בהם אני עתיד לא לרוץ לכן רציתי לדעת אם אני יכול להתעסק בספורט שלא יכול להחמיר את המצב? למשל האם שחייה אני יכול? האם להשתמש במכשיר הקרוס טריינר?

תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבי פיקה

ד''ר זאב פלדברין
    19/10/2009

ראה תשובה לעיל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו