כאב וטווח קטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב וטווח קטן
    אני
    24/10/2009

שלום,
    בת 22, ממלצרת תקופה ארוכה.
    כנראה שהחזקתי במשמרת האחרונה מגש עם משקל גדול מבדרך כלל והחזקתי את המגש כך שלא כל היד ישרה אלא באקסטנשיין עם ulnar deviation.
    עברו מאז יומיים וכואב לי להישען על היד שהיא באקסטנשיין, קשה לי להגיע לסוף הטווח בפלקשיין אבל אני כן מגיעה... אבל radial deviation טווח קטן בחצי לעומת היד השנייה.
    מרגישה כאב בגיד extensor carpi radialis.
    מה עדאי לעשות? אולי לשים קרח לכמה דקות? לעשות תרגילים ולנסות למתוח? או ללכת לרופא? או שזה יעבור עוד כמה ימים?
    תודה רבה רבה
    ושבוע טוב
    נועה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב וטווח קטן

הוספת תגובה

• דלקת

ד''ר יונה יניב
    26/10/2009

כדאי להבדק ע"י כיר' של היד ולקבל ממנו המלצות לטיפול בהתאם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי, שוב אני

גל
    03/12/2009

הייתי אצל כירורג כף היד כמו שהמלצת.
    יש לי דלקת באקסטנסור כרפי רדיאליס.
    לקחתי אטופן 400 שלא עזר ואפילו הרגשתי די החמרה.
    חזרתי לרופא וקיבלתי ארקוקסיה 90 ל10 ימים. וחל שיפור ביומיים הראשונים באופ משמעותי, אבל לא עבר (עדיין קשה לי להישען על היד) אבל מאז לא השתפר. בנוסף אני משתמשת בכרית חימום ל7 דקות פעם-פעמיים ביום.
    הרופא אמר לי לחזור לקחת עוד מרשם ל10 ימים.
    אבל זה לא כבר יותר מדי כדורים??
    לא כדאי לנסות משהו אחר?
    תודה,
    נועה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה על השאלה..

Monshishi
    06/12/2009

את עדיין ממלצרת ומרימה דברים כבדים עם היד ?
    אני הייתי נותנת ליד מנוחה ואז בודקת אם יש הטבה,
    הייתי גם משתמשת בקירור של המקום בעזרת cold pack
    אבל גם אפונה קפואה תעשה את העבודה ; )
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דלקת

ד''ר יונה יניב
    14/12/2009

היי נועה
    אכן - לדעתי את זקוקה לטיפולי פיזיותרפיה כולל US מקומי לאיזור הדלקת וכן לטיפולי ריפוי בעיסוק כולל הכנת סד מנוחה מתאים. אם את לא יכולה לעבוד עם הסד יש צורך במנוחה עם היד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

גל
    14/12/2009

הי, קודם כל תודה שוב
    בסוף חזרתי אליו ולקחתי שוב עוד 10 כדורי ארקוקסיה ולא היה שיפור.
    אבל המצב הרבה יותר טוב וזה כמעט לא מפריע לי, רק שאני נשענת עם כל המשקל (בפילאטיס או לקום למשל מהרצפה לעמידה)
    אולי זה לא הגיד? אולי זה כבר בעיה במפרק? הרופא איבחן את הדלקת רק בקרפי רדיאליס אבל אני מרגישה גם שזה כואב באיזור של האקסטנסור דיג'יטורום.
    לא כדאי צילום לפני פיזיותרפיה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דלקת

ד''ר יונה יניב
    15/12/2009

בגילך בדכ"ל אין בעיה מפרקית אלא אם היתה חבלה. מלבד זאת - הרופא הבודק צריך להתרשם אם הוא זקוק לצילום או לא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו