שאלה בנוגע לאצבע בכף היד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בנוגע לאצבע בכף היד
    חיה - אשדוד
    14/11/2009

בבידקת US של רקומות כף יד ימין נכתב:
    הבדיקה מכוונת לאצבע 2. תת עורית הודגמה תהליך נוזלי בגודל 0.4 ס"מ. יתכן טנו-סינוביאל ציסטה. גיד פלקסור מעובה היפואקוגני עם נוזל מסביב. בבדיקה פונקציונאלית והדגמה תנועה חופשית של הגיד.
    כתבת לי שיש ציסטה עם נוזל. האם לדעתך צריך להוציא את הציסטה? יש לי כאבים באצבע 2 כאשר אני מכופפת את האמצע. (אצבע קופצנית) וכל שנה אני מקבלת זריקה המחזיקה כשנה. אני רוצה להוסיף שאני סוכרתית סוג 2 מאוזנת בכדור ליום. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בנוגע לאצבע בכף היד

הוספת תגובה

• טריגר

ד''ר יונה יניב
    15/11/2009

יופי, לפי הסיפור היותר מפורט - יש לך אצבע הדק. מאחר ואת סכרתית אני לא חושבת שאת צריכה לקבל הזרקות סטרואידים. אני גם חושבת שבדיקת הUS שעשית חסרת חשיבות וצריך פשוט לנתח ולתקן. הניתוח - בהרדמה מקומית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פתרון

רונן
    15/11/2009

שלום לך
    כתבתי על זה בעבר ישנו מוצר בשם וונדר מומיו שמאריך מאד את סף הסיבולת וישנם המון ספורטאים וגם כמה קבוצות ספורט שמשתמשים במוצר וזה חלק מהסוד שלהם שפיצחתי במקרה.
    כדאי לך לנסות ואולי זה יפתור לך את הבעיה
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רונן

חיה - אשדוד
    22/11/2009

אודה לך אם תפרט יותר או תפנה אותי לכתבה האמורה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו