נימול בכף יד...תוצאות בדיקות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נימול בכף יד...תוצאות בדיקות
    שירז
    15/11/2009

שלום רב
    אני בת 32 ולאחרונה החלה נרדמת כף ידי בשינה. בצילום הרנטגן לצוואר זו הייתה התוצאה:
    "מבנה חוליות הצוואר וצורתן שמורים. שינויים ארטרוטיים במפרקים אונקוורטברליים C4".
    בפנייתי אליך השבת שיש להמתין לבדיקת ה - EMG.
    ובכן, בבדיקת ה - EMG לא נמצא כל חשד ללחץ בתעלה הקרפלית.

בימים האחרונים נרדמת גם כף ידי השניה במהלך השינה....אפגוש את הרופא רק בעוד כמה ימים. האם יש מקום לדרוש בדיקות נוספות? זה מאוד מציק לי ויש לי תחושה שזה לא ממש משתפר מעצמו. האם יש בדיקות נוספות לצוואר שרצוי לעשות?

המון תודה
    שירז

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בדיקות

ד''ר יונה יניב
    16/11/2009

אם אין לך כאבי צואר או גב עליון, כנראה הבעיה לא מהצוואר. EMG היא בדיקת עזר! ולא משהו אבסולוטי. כמו כן גם אותה צריך לערוך היטב, ואולי היתה צריכה להשאל השאלה הנכונה - האם הבעיה צווארית או לאורך העצב בכל היד? בכל מקרה, בדיקה קלינית אמורה לברר, פחות או יותר ,את המיקום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על המענה. האמת היא שהצוואר

שירז
    16/11/2009

שלי משגע אותי מבחינת לחץ ומתח. אני כל הזמן מרגישה שיש לו בו תחושת מועקה ועומס ותמיד ייחסתי את זה למתח וכו. אולי זה בסופו של דבר עניין של צוואר....
    איך מבררים כזה דבר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צוואר

ד''ר יונה יניב
    17/11/2009

כמו שכתבתי בתשןבתי הראשונה - יש לבצע EMG מכוון, כולל בדיקת מחט, בשאלה האם יש בעיה עצבית הנובעת מאיזור הצוואר.
    לגבי כאבי הצוואר - שוב יש צורך בבדיקת אורטפד וטיפול מתאים, ייתכן בפיזיותרפיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!!! אבקש להבדק במה שהמלצת!

שירז
    18/11/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו