כאבים בצד ימין בחזה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בצד ימין בחזה

שלום רב.
    מזה מספר חודשים אני חש כאבים בצד ימין של בית החזה, כאשר ההרגשה היא שהכאב נובע מהחלק החיצוני, משמע שריר/עצם כלשהיא. הכאב מתגבר בעת תזוזה של האיזור, בעיקר בעת החלפת תנוחות ישיבה ושינה.
    פניתי לפני כחודש לאורטופד והופניתי לצילום רנטגן של בית החזה. הכל נראה תקין לחלוטין.
    שלחתי את ההפניה למרפאת בית חזה בבי"ח בלינסון אך נמסר לי כי הם לא יקבלו אותי וכי עלי לפנות למרפאת כאב.
    עם הזמן הכאב התגבר, שוב, בעיקר בעת תזוזה של האיזור (משמע יד ימין/בית חזה), וגם בעת מגע.
    אודה להמלצתכם להמשך טיפול. האם אכן כגאי לפנות למרפאת כאב? האם ישנן בדיקות נוספות
    שניתן לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בצד ימין בחזה

הוספת תגובה

• כאבים בבית החזה

ד''ר זאב פלדברין
    16/11/2009

האזור הנו באמת משיק בין רופאי משפחה כירוג חזה ואורטופד במידה ויש כאבים שטיבים אינו ברור ורופא המשפחה שלל בעיה ראתית\לבבית יש מקום לשקול מיפוי עצמות . ניתן לעשות ניסיון טיפולי על ידי נוגדי דלקת למספר ימים .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו