רשלנות רפואית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רשלנות רפואית
    ירון
    11/12/2009

פעם סבלתי משבר סופראכונדילארי במפרק ימין עברתי ניתוח בבאר שבע. לאחר נסיון שיחזור כושל של השבר הוצע פתיחה ושיחזור פתוח. השבר קובע באמצעות 2 מסמרים וכיום אני סובל ממגבלות וכאבים ביד. רופא משפחה אמר לי שישנו חיבור לא טוב של השבר ובגלל זה יש לי הגבלה בתנועה האם יש לי עילה לרשלנות רפואית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רשלנות רפואית

הוספת תגובה

• רשלנות רפואית

מרגלית
    13/12/2009

נראה לך שרופאים יתנו לך דרך הפורום המלצה לתביעה רשלנית, קח מומחה וקבל חוות דעת ושאל עורך דין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רשלנות רפואית

ד''ר זאב פלדברין
    16/12/2009

הנזק קרוב לודאי נגרם על ידי השבר ולא על ידי הטיפול במידה והשבר טופל באחת מהדרכים המקובלות אזי אין רשלנות רפואית . קימת רשלנות לא אם נותר נזק אלא רק אם הנזק נותר כתוצאה מטיפו לשלא נעשה בדרך שבה היה נעשה על ידי הרופא הסביר . למרבה הצער הרופאים אינם תחליף לאלהים ולכן למרות כל ניסיונם לא תמיד התוצאה הסופית הנה מושלמת וזו עדין אינה רשלנות רפואית .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו