ספזם בזרוע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ספזם בזרוע
    רונית
    16/12/2009

שלום,

שמי רונית ואני בת 22.
    מזה כשבועיים קופץ לי שריר זרוע ימין למשך שעות ארוכות .עבודתי היא מול המחשב. אני מרגישה שהשריר קופץ גם במנוחה, אך אם אני נשענת על המרפק אני מרגישה את זה יותר. אני מתעמלת כפעמיים בשבוע בסטודיו C. בנוסף אני מטופלת בקונצרטה 36 מ"ג (אני נוטלת את הכדור לתקופות לימודים מזה 6 שנים). בעבר הייתי מטופלת ב 40 מ"ג ריטלין (SLR), הייתי אז בת 16, וסבלתי מתופעות לוואי, כגון טיקים.
    ניסיתי ללחוץ על השריר, אבל זה לא עוזר.

השאלה שלי היא - למה קופץ לי השריר ? איך אני יכולה להפסיק את זה ? (אני מרגישה שהקפיצות האלה רק הולכות וגוברות ומתפשטות לאותו איזור).
    ממה זה יכול להיגרם ?
    האם, לדעתם, זוהי תופעה שאולי נגרמת כתוצאה משימוש בקונצרטה ?

תודה מראש,
    רונית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ספזם בזרוע

הוספת תגובה

• ספזם בזרוע

ד''ר יונה יניב
    17/12/2009

ייתכן והבעיה היא תופעת לואי של התרופה. בכל מקרה עלייך להבדק ע"י רופא המשפחה ואולי גם נוירולוג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עם כל הכבוד לד"ר....

גיא
    03/06/2010

הפורומים אינם קיימים על מנת לקבל תשובות לקוניות ויבשות,אשר לא עונות על השאלות במאום.

אין צורך בלימודי רפואה על מנת לשלוח לרופא - נו ברצינות!

מה יכולים להיות הגורמים לטיקים? האם יש לינק או שניים שאפשר להפנות אליהם?

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיקים

ד''ר יונה יניב
    06/06/2010

כמו שציינתי - לא!!!!! בעיה אורתופדית, לכן הפניתי לנוירולוג

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו