כאבים כתוצאה מפלטפוס?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים כתוצאה מפלטפוס?
    טל
    26/12/2009

שלום.
    קוראים לי טל ואני עוד מעט בת 18.
    כשהייתי קטנה המשפחה שלי שמה לב שצורת כפות הרגלייםם שלי משונה לכן הם לקחו אותי לאורטופד שקבע "שיש לי רגליים של בלרינה" (זה היה בסביבות גיל 5-6).
    החל מגיל 10 החלו כאבים ברגליים והעקימות שלהם כבר נראתה ממש לעין והלכתי לאורתופד שקבע שיש לי פלטפוס חמור ושאני צריכה מדרסים.כמובן שעשו לי מדרסים והלכתי איתם.
    בגיח 12 החלו לי כבר התכווצויות חזקות ברגליים וכבר בקושי יכלתי ללכת אז הלכתי לאורטופד מומחה שגם הוא אמר לי לשים מדרסים.
    בממרוצת הזמן הכאבים רק החמירו וכפות הרגליים שלי כבר קרסו פנימה.
    עכשיו כשאני עם זוג מדרסים חדשים (שבאמת עוזרים) יש לי כבר כאבים ממש חזקים עד שאני כבר בקושי הולכת...
    נוסף על כך אני מעקמת את הרגליים עם כל סוג נעל שאני הולכת בין אם זה שטוח או עקב.
    והחלו לי כאבים חזקים בברכיים בזמן הליכה ומנוחה וכאבים בגב התחתון.
    האם יש קשר בין כל הדברים והאם ניתן לעשות משהו כדי לשפר את המצב מלבד מדרסים ?
    תודה מראש ומצטערת אם כתבתי יותר מידי...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים כתוצאה מפלטפוס?

הוספת תגובה

• תענו לי בבקשה...

טל
    27/12/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים מפלטפוס

ד''ר חגי אמיר
    30/12/2009

שלום טל.
    תארת את המצב בצורה יפה וממצא.
    אכן קריסה של כפות הרגליים יכולה לגרום לכאבים גם בכפות הרגליים גם בברכיים ולעיתים גם בגב.
    יש מקום לבדיקה ויתכן שצריך מדרסים ביומכניים קשיחים שייצבו את כפות הרגליים וימנעו את הכאב שמגיע לברכיים.
    בהצלחה
    דר' אח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך...

טל
    30/12/2009

תודה על המענה
    אבל כפי שכבר ציינתי אני כרגע עם מדרסים חדשים ושאני מרגישה שאני הולכת איתם כמו שצריך.
    אבל למרות ההליכה עם המדרסים יש כאבים שרק הוכים ומחריפים בגב התחתון ובברכיים (בעיקר בצד שמאל).
    מה ניתן לעשות מלבד או בנוסף למדרסים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי גב

ד''ר חגי אמיר
    05/01/2010

קשה לבדוק ולאבחן בעיות כאלה וירטואלית, יש צורך בבדיקה מדוקדקת כדי לבדוק מה הבעיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי רגלים

ד''ר זאב פלדברין
    04/01/2010

בגיל 18 עם כל כך הרבה סבל יש צורך בבדיקה מדוקדקת ואולי לעשות מספר צילומים או בדיקות אחרות על מנת להגיע למסקנה האם יש בעיה אורגנית או לא . מומלץ להגיע לבדיקה . טלפון המרפאה 036487001-2

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו