חתך ביד שמאל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חתך ביד שמאל
    רועי
    05/01/2010

שלום
    יש לי חתך ביד שמאל בין האגודל לאצבע המורה,( בשטח הרך ), עקב חיתוך של סכין יפני
    אורך החתך הוא 5 ס"מ
    לא נפגעו גידים ותפקוד היד תקין
    נעשו לי 5 תפרים לפני 11 יום בבית החולים.
    אתמול הוציאו לי אותם בקופת החולים והחתך לא התאחה בכלל, עדיין העור והחתך פתוחים לרווחה ומעט דלקתי.
    הופנתי לאורטופד שיבדוק את החתך ברפואה דחופה במכבי , והוא אמר לי שאין צורך לתפור בשנית כי יש זיהום וצריך שזה ישאר פתוח על מנת שהזיהום יחלוף
    הוא נתן לי מרשם לקנות 500 מ"ל מי מלח ( כמו אינפוזיה כזה ) ואמר לי לשטוף כל יום ולהחליף תחבושת עד יעבור
    .
    האם ככה לתנהג?
    הפצע עצמו ממש פתוח, ואין לי מושג מה לעשות..

תודה רבה והמשך יום טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חתך ביד שמאל

הוספת תגובה

• חתך

ד''ר יונה יניב
    07/01/2010

אם הפצע פתוח יש לרחוץ כל יום עם מים זורמים וסבון נוזלי, ליבש היטב ולחבוש עם פד רטוב בתמיסת המלח הנ"ל. אם אין דמום או הפרשה מרובה ניתן לחבוש עם "פולימם" ולהחליף חבישה רק לאחר יומיים. אבל - מאחר ולא ראיתי את הפצע אני לא יכולה לדעת בברור מה הפתרון. אני מציעה ללכת גם לאחות - בדכ"ל האחיות יודעות יותר טוב כיצד לחבוש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו